שטף דם מחוץ לשק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שטף דם מחוץ לשק
    עדי
    19/07/2010

שלום רב,
    אני בהריון שלישי שבוע 11 ו-3 ימים, בשבוע 8 הופיעו אצלי הפרשות חומות מעטות מאוד פניתי לבדיקה והכל נמצא תקין, השבוע שוב הופיע אותה תופעה שאני הבחנתי שמתרחשת תמיד אחרי קיום יחסי מין {ואנו מקיימים ממש לעיתים רחוקות בהריון} לאחר בדיקה אצל הרופא הובחן שטף דם מחוץ לשק שלדיברי הרופא יכול להיגרם מלחץ,מכה ,תאונה...
    אני ממש בלחץ מה פשר שטף הדם? מה זה אומר?? מה ההשלכות??
    בבקשה עזרו לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שטף דם מחוץ לשק

הוספת תגובה

• לעדי

ד``ר רון ברדין
    20/07/2010

עדי שלום רב
    לעיתים לא נדירות יש מסיבות שונות דימום מוגבל במקום היוצר קריש דם בין דופן הרחם לשק ההריון. כאשר האירוע מוגבל ולא מקיף חלק גדול מהיקף השק , הדימום ניספג לאט עד שנעלם
    אין מטה קסמים להעלים אותו ואם העובר מתפתח וגדל באופן תואם לגיל ההריון זה הסימן להתפתחות תקינה. מכאן שכל שנותר הוא לעקוב אחרי ספיגת קריש הדם . לגבי הנחיות מיוחדות ( מנוחה ? שכיבה? וכו') כאן אני מציע שתפעלי על פי הנחעות הרופא המטפל שלך שאני מניח גם ראה המימצאים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו