דיקור מי שפיר דח וף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור מי שפיר דח וף
    פאני
    08/11/2007

שלום, כיום אני שבוע 19+2 , מהכתוב בתשובתך למטה , אני מבינה שלמרות שבדיקות:(השקיפות- תקינה,חלבון עוברי - תקינה, והגנטיות ב"ה ייצאו תקינות) עדיין יש לבצע את המי שפיר.

1. עד איזה שבוע ניתן לבצע את המי שפיר?
    2. יש לי תור ל-13.11( אני יהיה ב"ה בשבוע 20) , האם זה מסוכן לעובר? יכול לפגוע בו?האם יש סיכוי ללידה מוקדמת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור מי שפיר דח וף

הוספת תגובה

• לפרופ' ישראל מייזנר

פאני
    09/11/2007

המשך לשאלה מלמטה.
    אודה לתשובה מהירה, שבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת פיש

פאני
    10/11/2007

האם כדי לי לבצע גם את בדיקת הפיש ביום של הדיקור?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפאני שבוע טוב

פרופ` ישראל מייזנר
    10/11/2007

בדיקת הפיש תתן לך תשובה לגבי 5 כרומוזומים, כולל מס' 21 הבודק תסמונת דאון, תוך 24 שעות. כלומר, תהיי בטוחה שהעובר אינו מונגולואיד תוך יממה. אולם, הבדיקה כרוכה בתשלום שהינו, למיטב ידיעתי, בין 1500-1800 ש"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו