מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידות עוברדגנית מנור11/11/2007
שלום רב, אני נמצאת בשבוע 40+1, ובבדיקה נתקבלו התוצאות:
BPD מ"מ 90 , מתאים לשבוע: 36+6
Head cir מ"מ 325 מתאים לשבוע 36+6
ABcir מ"מ 371 מתאים לשבוע 41+1
יחס AC/HC 0.87
femur len מ"מ 72 מתאים לשבוע 37+0
גיל הריון 38+0
משקל ילוד US 3722
האם היקף הראש הקטן אינו חריג? האם היקף הבטן אינו חריג? ואם כן, האם הדבר מצביע על בעיה כלשהי?
תודה ,
דגנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל הריון לפי אולטרסונד
מירי12/04/2008שלום,אני בהריון המחזור האחרון שלי היה 20-07-07 ולפי אולטרסונד נקבע לי תאריך אחר 10-08-07 הבדל של שלושה שבועות,בהערכת משקל נקבע כי ממוצע גיל התינוק לפי כל ההערכות שהתקבלו גדול בשבוע וקצת מהתאריך שקבעו לי ,אין לי מושג לפי איזה תאריך להערך,לפי המחזור האחרון שלי אני כיום בשבוע 38,לפי האולטרסונד אני בשבוע 35,זה הבדל משמועותי וחשוב לי לדעת למה להתייחס כי אני צריכה להכין את עצמי ועוד הרבה דברים,בבקשה בבקשה תעזרו לי .
תודה מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל הריון
מירי14/04/2008בבקשה אני מחכה לתשובה,מה גיל ההריון שלי?ללכת לפי האולטרסונד או מחזור אחרון זה הבדל של שלוש שבבועות מחזור אחרון 10-07-07 התאריך שנקבע לפי אולטרסונד 10-080-07 למה להתייחס??? בבקשה אני רוצה תשובה כמה שיותר מהר, תודה מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
פרופ` ישראל מייזנר15/04/2008להערכתי עלייך להתייעץ עם הרופא העוקב אחר הריונך, שבידו כל הנתונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
פרופ` ישראל מייזנר15/04/2008נהוג להתייחס לגיל ההריון ל פי האולטראסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדגנית
פרופ` ישראל מייזנר15/04/2008בד"כ מדידות הראש בשלהי ההריון אינן מדויקות ולוקות בטעויות. בהחלט יתכן שנמדד ראש קטן מקוטרו האמיתי. בכל מקרה, הפרש של 3 שבועות אינו דרמטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)