מידות עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידות עובר
    דגנית מנור
    11/11/2007

שלום רב, אני נמצאת בשבוע 40+1, ובבדיקה נתקבלו התוצאות:
    BPD מ"מ 90 , מתאים לשבוע: 36+6
    Head cir מ"מ 325 מתאים לשבוע 36+6
    ABcir מ"מ 371 מתאים לשבוע 41+1
    יחס AC/HC 0.87
    femur len מ"מ 72 מתאים לשבוע 37+0
    גיל הריון 38+0
    משקל ילוד US 3722

האם היקף הראש הקטן אינו חריג? האם היקף הבטן אינו חריג? ואם כן, האם הדבר מצביע על בעיה כלשהי?

תודה ,
    דגנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידות עובר

הוספת תגובה

• גיל הריון לפי אולטרסונד

מירי
    12/04/2008

שלום,אני בהריון המחזור האחרון שלי היה 20-07-07 ולפי אולטרסונד נקבע לי תאריך אחר 10-08-07 הבדל של שלושה שבועות,בהערכת משקל נקבע כי ממוצע גיל התינוק לפי כל ההערכות שהתקבלו גדול בשבוע וקצת מהתאריך שקבעו לי ,אין לי מושג לפי איזה תאריך להערך,לפי המחזור האחרון שלי אני כיום בשבוע 38,לפי האולטרסונד אני בשבוע 35,זה הבדל משמועותי וחשוב לי לדעת למה להתייחס כי אני צריכה להכין את עצמי ועוד הרבה דברים,בבקשה בבקשה תעזרו לי .
    תודה מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל הריון

מירי
    14/04/2008

בבקשה אני מחכה לתשובה,מה גיל ההריון שלי?ללכת לפי האולטרסונד או מחזור אחרון זה הבדל של שלוש שבבועות מחזור אחרון 10-07-07 התאריך שנקבע לפי אולטרסונד 10-080-07 למה להתייחס??? בבקשה אני רוצה תשובה כמה שיותר מהר, תודה מירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירי

פרופ` ישראל מייזנר
    15/04/2008

להערכתי עלייך להתייעץ עם הרופא העוקב אחר הריונך, שבידו כל הנתונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירי

פרופ` ישראל מייזנר
    15/04/2008

נהוג להתייחס לגיל ההריון ל פי האולטראסאונד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדגנית

פרופ` ישראל מייזנר
    15/04/2008

בד"כ מדידות הראש בשלהי ההריון אינן מדויקות ולוקות בטעויות. בהחלט יתכן שנמדד ראש קטן מקוטרו האמיתי. בכל מקרה, הפרש של 3 שבועות אינו דרמטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו