מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת סינון ביוכימיתלימור04/08/2010
אני בת 36 שקיפות עורפית שבוע 12+1 תוצאה 1.1
היסכון המשוקלל לתסמונת דאון המסתמך על גיל האישה הבדיקות הביוכימות והשקיפות העורפית NT הינו נמוך מ 1:20000
חישוב הסיכון לטריזומיה 18 עפ גיל האישה הבדיקות הביוכימיות והשקיפות העורפית הינו קטן מ 1:300
מה שלא מובן לי רשום בדף התוצאות: נא לשים לב לנוסח התשובות החדש המתייחס להריון תאומים וטריזומה 18. מאחר וההפרדה באמצעות הסמנים הביוכימיים לגבי טריזומיה 18 טובה יותר מאשר בטריזומיה 21 ניתן להתייחס ל OFF CUT של 1:300 כגבול בן תשובה תקינה לחריגה. במקרים בהם הסיכון גדול מ 1:300 יופיע הסיכון המדויק.
לא הבנתי את התשובה הנ"ל האם התשובה שלי תקינה וגם חריגה???\
אשמח אם תסביר לי ואם אתה רואה אינדקציה עפ בדיקה זו לגבי דיקור מי שפיר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללימור
פרופ` ישראל מייזנר07/08/2010הבדיקה שלך תקינה לגמרי!
ההסבר ניתן לגבי הריונות תאומים, וגורס שאין מקום לפקטור תיקון להריון מרובה עוברים בבדיקה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)