מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה פשוט לא נגמר....מיטל11/11/2007
אז ככה, אני בת 31, בשבוע 17 +1 ימים, הריון שני. (הריון ראשון תקין לחלוטין) בשקיפות עורפית יצא הנוזל 3 מ"מ ויצא 1:24 לתסמונת דאון. לא ביצעתי את בדיקת הדם שמתלווה לשקיפות. אציין שאין לי עבר במשפחתי ובמשפחת בעלי של מחלות גנטיות או תסמונות למינהן. כמו כן עשיתי בדיקות גנטיות (CF קונקסין קוסטפ SMA ואיקס שביר) וכולן יצאו שליליות. גם ה- CMV שלילי.
בסקירה המוקדמת שעשיתי בשבוע 14+4 נצפה מעי אקוגני וקפל עור בעורף 3.2 מ"מ.
אתמול עשיתי חלבון עוברי ובשבוע 18+4 יש לי תור בשיבא לדיקור מי שפיר ולאחר מכן אקו לב (שניהם בהפנייתו של היועץ גנטי)..
ברור לי שהתמונה תתבהר לאחר הדיקור אך אני מאוד חוששת מהסיכון שיש בדיקור. חשבתי לעצמי אולי אולי אולי לחכות לתוצאה של החלבון העוברי, לעשות סקירה מורחבת השבוע ואז להחליט שוב על הדיקור? מהי דעתך האישית בנידון? מה לעשות??? !!!!
אני מיואשת......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' מייזנר ישראל
מיטל12/11/2007רציתי לדעת האם אתה מקבל באופן פרטי לסקירות (אני צריכה לעשות סקירה מורחבת מאוחרת) ואם כן אשמח לקבל פרטים (מיקום, טלפון ועלות)
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מניסיון אישי
עינת16/11/2007מניסיון- פרופ' מייזנר עושה סקירות פרטיות והוא מצוין! עשינו אצלו את הסקירה המאוחרת אחרי שאת השקיפות והסקירה המוקדמת עשינו אצל רופא פרטי אחר ומייזנר היה משמעותית טוב יותר (לדעתנו הלא מקצועית, כמובן...). אנחנו שילמנו 2,000 ש"ח ולדעתי שווה כל שקל. את יכולה לקבל החזר מסוים מהקופה ע"י לקיחת קבלה על "ייעוץ בהריון" (לכל קופה הסדר אחר). הטלפון של המרפאה 03-5344679, פתוח בימים ב,ג,ד 15:30-21:30.
אני ממליצה בחום. אין לי ספק שבהריון הבא אני אגיע אליו לכל הבדיקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
פרופ` ישראל מייזנר19/11/2007התשובה -כן. פרטי המרפאה בדפי זהב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטל
פרופ` ישראל מייזנר19/11/2007רוצי ובצעי מי שפיר ללא היסוס!
הבדיקות מחיבות ואין מה לחשוב פעמיים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)