זה פשוט לא נגמר....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה פשוט לא נגמר....
    מיטל
    11/11/2007

אז ככה, אני בת 31, בשבוע 17 +1 ימים, הריון שני. (הריון ראשון תקין לחלוטין) בשקיפות עורפית יצא הנוזל 3 מ"מ ויצא 1:24 לתסמונת דאון. לא ביצעתי את בדיקת הדם שמתלווה לשקיפות. אציין שאין לי עבר במשפחתי ובמשפחת בעלי של מחלות גנטיות או תסמונות למינהן. כמו כן עשיתי בדיקות גנטיות (CF קונקסין קוסטפ SMA ואיקס שביר) וכולן יצאו שליליות. גם ה- CMV שלילי.
    בסקירה המוקדמת שעשיתי בשבוע 14+4 נצפה מעי אקוגני וקפל עור בעורף 3.2 מ"מ.
    אתמול עשיתי חלבון עוברי ובשבוע 18+4 יש לי תור בשיבא לדיקור מי שפיר ולאחר מכן אקו לב (שניהם בהפנייתו של היועץ גנטי)..
    ברור לי שהתמונה תתבהר לאחר הדיקור אך אני מאוד חוששת מהסיכון שיש בדיקור. חשבתי לעצמי אולי אולי אולי לחכות לתוצאה של החלבון העוברי, לעשות סקירה מורחבת השבוע ואז להחליט שוב על הדיקור? מהי דעתך האישית בנידון? מה לעשות??? !!!!
    אני מיואשת......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה פשוט לא נגמר....

הוספת תגובה

• לפרופ' מייזנר ישראל

מיטל
    12/11/2007

רציתי לדעת האם אתה מקבל באופן פרטי לסקירות (אני צריכה לעשות סקירה מורחבת מאוחרת) ואם כן אשמח לקבל פרטים (מיקום, טלפון ועלות)
    רב תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מניסיון אישי

עינת
    16/11/2007

מניסיון- פרופ' מייזנר עושה סקירות פרטיות והוא מצוין! עשינו אצלו את הסקירה המאוחרת אחרי שאת השקיפות והסקירה המוקדמת עשינו אצל רופא פרטי אחר ומייזנר היה משמעותית טוב יותר (לדעתנו הלא מקצועית, כמובן...). אנחנו שילמנו 2,000 ש"ח ולדעתי שווה כל שקל. את יכולה לקבל החזר מסוים מהקופה ע"י לקיחת קבלה על "ייעוץ בהריון" (לכל קופה הסדר אחר). הטלפון של המרפאה 03-5344679, פתוח בימים ב,ג,ד 15:30-21:30.
    אני ממליצה בחום. אין לי ספק שבהריון הבא אני אגיע אליו לכל הבדיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל

פרופ` ישראל מייזנר
    19/11/2007

התשובה -כן. פרטי המרפאה בדפי זהב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיטל

פרופ` ישראל מייזנר
    19/11/2007

רוצי ובצעי מי שפיר ללא היסוס!
    הבדיקות מחיבות ואין מה לחשוב פעמיים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו