הגבלה על אולטרסאונד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגבלה על אולטרסאונד?
    אריאלה
    06/08/2010

אני בהריון שבוע 9. בינתיים הכל תקין, ברוך ה'.
    העניין הוא שאני מאוד היסטרית לגבי ההריון הזה כיוון שאיבדתי כבר מספר הריונות בשנים האחרונות.
    כמו"כ אני עובדת בבית חולים כך שטכנית מתאפשר לי לעשות אולטרסאונד להשקטת העצבים בכל רגע נתון.
    שאלתי היא האם יש מגבלה כלשהי על מספר הפעמים שמותר לעשות אולטרסאונד מבחינת נזק עוברי?
    (אני מניחה שלא, אבל בכל זאת שואלת. מבחינתי, לראות שיש דופק תורם לי שקט נפשי לעוד כמה ימים)
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגבלה על אולטרסאונד?

הוספת תגובה

• לארחאלה

פרופ` ישראל מייזנר
    07/08/2010

בעיקרון, אין מניעה מבדיקות US שכן הבדיקה נחשבת לבטוחה לאם ולעובר. יחד עם זאת, כיון שהעתיד צופן הפתעות, רצוי , כמו בכל בדיקה ברפואה, לבצעה בנוכחות אינדיקציה רפואית. לפי הידוע עד עתה, הערך בבדיקת הUS שנערכת באינדיקציה רפואית עולה על כל סיכון עתידי מהשימוש באולטראסאונד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זהו, שמדובר על בדיקות שהאינדיקציה

אריאלה
    08/08/2010

היחידה לביצוען היא השקט הנפשי שלי בגלל ההפלות המרובות.
    תודה בכל אופן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו