אולטראסאונד וביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטראסאונד וביוץ
    מישהי
    09/08/2010

שלום רב,

לפני שישה חודשים עשיתי אולטראסאונד שד והתגלה לי גוש. נעשתה ביופסיית מחט והתגלה שמדובר בפיברואדנומה. מאז, שישה חודשים, אני מנסה להיכנס להריון. הרופאה אמרה לי לחזור לאולטראסאונד נוסף לאחר שאלד, ואם לא אצליח להיכנס להריון שאחזור לאחר 6 חודשים.

השאלה שלי היא: קיבלתי מחזור לפני כ-10 ימים, ואמור להיות לי ביוץ בקרוב (המחזור שלי לא סדיר אז זה יכול להיות השבוע, שבוע הבא או אפילו עוד שבועיים). מחר אני הולכת לאולטראסאונד שד נוסף (שני השדיים). האם יש סכנה בכך? האם זה יכול להשפיע לרעה על הביוץ מבחינת התזמון שלו או גרוע מכך על הביציות של החודש? האם יש סיכון לשיבוש הביציות? אני לא רוצה לקחת שום סיכון....

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולטראסאונד וביוץ

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר רון ברדין
    13/08/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_פוריות_נשים_הפלות_חוזרות' id=link]פוריות נשים, הפלות חוזרות[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו