מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקיפות עורפיתחגית להב15/08/2010
אני בת 33 ו11חודשים.כעת אני בשבוע 15+3.
בשבוע 11+4 ימים עשיתי שקיפות עורפית ויצא 1.6 מ"מ.
בשבוע 15+1 ימים עשיתי סקירה והיא יצאה תקינה לחלוטין. כולל אקו לב.וממש הכל תקין,
מלבד
ממצא של בצקת עופרית בעובי 5 מ"מ.הרופא אמר לי שאין מקור לדאגה רק אם התוצאה לאחר חלבון עוברי תראה מתחת ל1000(ואז עלי לבצע מי שפיר).
אני מאוד מאוד מודאגת האם זה תקין העליה הזו בבצקת עורפית, האם עליי לעשות בדיקות נוספות.
או להמתין לתוצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחגית
ד``ר רון ברדין15/08/2010חגית שלום
בצקת עורפית של 5 ממ מתקרב לגבול עליון של הנורמה בשבוע זה ועל פי גישות שונות אף מוגבר! לגבי השלכות כולל הצורך כן או לא בדיקור מי שפיר אני ממליץ שתבצעי ייעוץ גנטי!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ גנטי
חגית להב16/08/2010תודה על תשובתך המהירה.
האם עליי לקבוע ייעוץ גנטי לאחר התוצאות של החלבון העוברי( בערך בשבוע 20 מתקבלת התשובה)
או לקבוע מיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית
ד``ר רון ברדין17/08/2010חגית
מאחר וחלבון עוברי מבוצע בין 16 ל 18 שבועות אז הגיוני באמת לבצע הייעוץ כולל תשובת החלבון העוברי ואין סיבה שלא יהיו בידייך התשובות כבר ב 18שבועות אם תבצעי את בדיקת הדם כבר בימים הקרובים
טיפ קטן : כבר עכשו תקבעי תור לייעוץ הגנטי על מנת שיהיה היעוץ בזמן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)