טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בהריון ראשון, שבוע 31+3 מבצעת מעקבים במרפאה להריון בסיכון גבוה בשל מחיצה ברחם- לאורך שק ההריון במעקב שעשיתי היום נמצא כי קוטר ראש העובר : BPD הוא 66 מ"מ מתאים לשבוע 26+5 FEMUR הוא 61 מ"מ מתאים לשבוע 31+6 HC הוא 276 מ"מ מתאים לשבוע 30 +2 AC הוא 258 מתאים לשבוע 30
נאמר לי כי עליי לחזור למעקב בעוד שבוע אני מאוד מוטרדת, האם הגיוני שקוטר ראש העובר יהיה בהפרש כזה? מה זה יכול להיות?? אודה להתייחסותכם במהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נטלי שלום רב ראשית סדר במדדים. המדד של היקף הראש הוא HC והוא למרות פער של שבוע+ תקין בהחלט! הפער הוא בקוטר בין הרקות כלומר ה BPD . סיבות שונות לכך המחייבות בדיקה מכוונת לראש העובר. לעיתים מצג עכוז , לעיתים במיעוט מי שפיר ובמצבים נוספים .אם הפער מתמיד או מחריף בבדיקה הבאה ממליץ בדיקה מכוונת לראש/מח העובר בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר