מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שואלתטלי19/08/2010
שלום, וקודם כל תודה רבה לד"ר ברדין על תשובתו/תשובתך לשאלתי אך עדיין אנני שקטה ואסביר מדוע. אזכיר את שאלתי:. בפעם האחרונה שעברתי אולטרסאונד וגנאלי שמתי לב כי המכשיר לא היה מכוסה אך ראיתי שהצוות שפך עליו חומר מבקבוק. חשבתי שמדובר בחומר חיטוי ולכן לא טרחתי לברר את העניין בו ברגע (מה גם שדובר בצוות רופאים מנוסה וסברתי שגם אחראי . אולם לאחר מכן התעוררו בי ספקות כי לא ידוע לי על חומר חיטוי שבאופן מידי מחטא מיכשור רפואי ומשמיד נגפי איידס וכיו"ב באופן מידי (להוציא אקונומיקה ואקונומקיה בודאי שהם לא שפכו...). ד"ר ברדין כתב לי כי הדבר לא סביר ואני בהחלט מסכימה איתוו/איתך שהדבר לא סביר לכן לא טרחתי בו ברגע לברר את העניין אך הייתי עדה וערה לנעשה ולא ראיתי שראש המכשיר כוסה. לדאבוני עבר הרבה זמן מאז והרופאים הללו בצעו מאז עוד הרבה בדיקות כך שהם בטח לא יזכרו (הם גם לא יבינו מדוע אני מתעוררת לשאול זאת אחרי כל כך הרבה זמן אך בעקבות זה שהתלוותי לחברה שלי לבדיקה העניין התעורר....). עודני מודאגת. אודה מאוד על המלצה בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד אוסיף
טלי19/08/2010עוד אוסיף כי בזה שהם שפכו את הנוזל מהבקבוק (בהנחה שדובר בחומר חיטוי?) ראיתי ביטוי לכך שהם מודעים לנושא הסטריליות ולכן לא מצאתי לנכון לברר וסמכתי על כך שהם יודעים מה הם עושים, אך כפי שציינתי איני שקטה מהעניין... תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדורית
ד``ר רון ברדין21/08/2010דורית שלום רב
ניראה לי שהלכת רחוק מאוד עם העיניין ואין לי רעיון איך לקדם אותך בעניין הורדת חרדות
את מוזמנת לשאול בעצתו של הרופא המטפל שלך ולשאול לדעתו בעיניין . שתפי אותו בסיפור המיקרה
כמו כן את יכולה לפנות למכון בו בצעת הבדיקה ולשאול לפשר העניין
בצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)