מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין דופק...האם יש סיכוי..?לולה31/08/2010
לפי הוסת האחרון אני אמורה להיות בשבוע 7-8, כך הרופא אמר לי.
עשיתי 3 בדיקות אולטראסאונד בהפרש של שבוע מאחד לשני.בשלושתם לא נראה דופק...
בשתי הפעמים הראשונות נאמר לי כי אין מה לדאוג ויכול להיות דזהו הריון צעיר (וגם ראשון...) אז לא דאגתי..אגב,את האולראסאונד הראשון ביצעתי מאחר והיה לי דימום קל בהפרשה-ממש עדין..אך הרופא בביה"ח אמר שאין זכר לדימום ושהכל בסדר והמליץ לילעשות שוב US עוד שבוע...עשיתי...והרופא אמר שיש שק הריון אך לא רואים דופק ושזה מוזר יחסית לשבוע שבו אני אמורה להיות (6)..
שבוע אחרי (אתמול..) עשיתי שוב US.....אצל רופא אחר, הוא הסתכל לי ברחם בערך 20 דקות..והוא אומר שיש שני עוברים...(זה חדש...איך לא ראו זאת קודם..זה הגיוני??) והוא אמר גם שלא רואים ולא שומעים דופק ושאין טעם להמשיך את ההריון והמליץ על גרידה..או שאם בא לי לחכות להפלה טבעית שתגיע בקרוב.... :( אז זכותי..
עוד דבר- הוא אמר ששני העוברים אינם באותו גיל...אחד גדול מהשני בשבועיים... זה ייתכן..?
בקיצור..אחרי בכי רב שבכיתי אתמול למשמע כך שאין לי ממש עוברים בבטן...פתאום התחלתי לחשוב שאולי כן יש תקווה...
אשמח לשמוע תגובות וייעוץ ממי שחוותה דבר דומה אולי..או מרופאים פה בפורום....
לטוב ולפחות טוב....
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולה
ד``ר רון ברדין02/09/2010לולה שלום רב . ראשית לא ניתן לתת חוות דעת תיאורטית במצב כזה . האם תאומים ,? הריון יחיד ?- לא ברור. מה שכן ידוע - דופק אמורים לראות באולטרהסאונד וגינאלי כבר בשבוע 6+
בכל מיקרה אני מציע שאת ההחלטות תעשי בתאום עם רופא הנשים שלך . לגבי חוויות דומות של נשים אחרות בהריון לצערי זה לא הפורום המתאים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)