מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מספר שאלות חשובות.פנינה09/09/2010
שלום רב. בת 30 הריון ראשון ,ו.א 23.3 עוברית.יש לציין כי אני ובעלי אנשים גדולים.עד כה כל הבדיקות היו תקינות .
לפני יומיים בשבוע 24 עשיתי סקירה מאוחרת אצל רופא פרטי , כל הבדיקה הרופא התלונן כי רזולוציה הבדיקה נמוכה ,בגלל המבנה שלי וגם העוברית במנח עכוז.
להלן התוצאות:
BPD 56 מתאים ל23.1
OFD 72.60 מתאים ל22.6
HC 202.90 מתאים ל22.3
AC 188 מתאים ל 23.3
HC/AC 1.08
FL 40.30מתאים ל23
הערכת משקל העובר 595
האם היקף ראש לא קטן מדי?
האם המבנה שלי והעובדה שהיא הייתה במנח עכוז יכולה להביא לתוצאות לא מדוייקות?
האם יש סיכוי כי סרקולציה לא תקינה לפלצנטה גורמת לעיכוב? האם רופא בודק אם הזרימה תקינה במהלך הסקירה?
שבוע שלפני הבדיקה הייתי חולה ,שיעול והקאות , אכלתי מעט מאוד(עשיתי בדיקות לסרולוגיה היום) יכול להיות שזאת הסיבה לעיכוב?
שאלה אחרונה, ראיתי בהרבה שאלות כי נשים מציינות מדדים מדוייקים של איברי המוח ,בסיכום סקירה שלי רק מצויין "וי" ליד כל פרמטר: אין הערכה של גודל ליד הצרבלום או חדרי מוח... האם הרופא לא היה אמור למדוד את הפרמטרים?
אני יודעת שהשאלה ארוכה ,אשמח אם תענו בכל זאת על כל שאלותיי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנינה
ד``ר רון ברדין16/09/2010פנינה שלום רב.
על מנת שלא תלכי לאיבוד בכיוונים לא נכונים אקבץ הדברים לכך שהיקף הראש איננו קטן מידי . פער של שבוע איננו דרמטי כלל. בסה"כ אם רוצים ללכת לחומרה אז בצעי הערכת גדילה עוד כ 3 שבועות
לגבי השאר הרופא המבצע סקירה אמור לסמן בטופס הבדיקה את מה שרואה . אם סימן משמע שמבחינתו תקין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)