מספר שאלות חשובות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות חשובות.
    פנינה
    09/09/2010

שלום רב. בת 30 הריון ראשון ,ו.א 23.3 עוברית.יש לציין כי אני ובעלי אנשים גדולים.עד כה כל הבדיקות היו תקינות .
    לפני יומיים בשבוע 24 עשיתי סקירה מאוחרת אצל רופא פרטי , כל הבדיקה הרופא התלונן כי רזולוציה הבדיקה נמוכה ,בגלל המבנה שלי וגם העוברית במנח עכוז.
    להלן התוצאות:
    BPD 56 מתאים ל23.1
    OFD 72.60 מתאים ל22.6
    HC 202.90 מתאים ל22.3
    AC 188 מתאים ל 23.3
    HC/AC 1.08
    FL 40.30מתאים ל23
    הערכת משקל העובר 595
    האם היקף ראש לא קטן מדי?
    האם המבנה שלי והעובדה שהיא הייתה במנח עכוז יכולה להביא לתוצאות לא מדוייקות?
    האם יש סיכוי כי סרקולציה לא תקינה לפלצנטה גורמת לעיכוב? האם רופא בודק אם הזרימה תקינה במהלך הסקירה?
    שבוע שלפני הבדיקה הייתי חולה ,שיעול והקאות , אכלתי מעט מאוד(עשיתי בדיקות לסרולוגיה היום) יכול להיות שזאת הסיבה לעיכוב?

שאלה אחרונה, ראיתי בהרבה שאלות כי נשים מציינות מדדים מדוייקים של איברי המוח ,בסיכום סקירה שלי רק מצויין "וי" ליד כל פרמטר: אין הערכה של גודל ליד הצרבלום או חדרי מוח... האם הרופא לא היה אמור למדוד את הפרמטרים?
    אני יודעת שהשאלה ארוכה ,אשמח אם תענו בכל זאת על כל שאלותיי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות חשובות.

הוספת תגובה

• פנינה

ד``ר רון ברדין
    16/09/2010

פנינה שלום רב.
    על מנת שלא תלכי לאיבוד בכיוונים לא נכונים אקבץ הדברים לכך שהיקף הראש איננו קטן מידי . פער של שבוע איננו דרמטי כלל. בסה"כ אם רוצים ללכת לחומרה אז בצעי הערכת גדילה עוד כ 3 שבועות
    לגבי השאר הרופא המבצע סקירה אמור לסמן בטופס הבדיקה את מה שרואה . אם סימן משמע שמבחינתו תקין
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו