מכה בבטן - בשבוע 30

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכה בבטן - בשבוע 30
    לילך
    09/10/2010

שלום רב.
    כאשר החזקתי היום את החתול השמן שלנו, זה לא כ"כ מצא חן בעיניו והוא בעט וקפץ עלי ותוך כדי הרגל שלו בעטה לי בבטן. זה כאב בערך 2 דקות ועבר. אני עדיין מרגישה את התנועות של העוברית ואין שום סימנים מדאיגים אחרים. האם יש סיבה להיות מודאגת בגלל זה?
    בנוסף, אם כבר אני בפורום.. רציתי לדעת האם אני אמורה להרגיש את העוברית כל הזמן?
    היו איזה יומיים שבהם לא הרגשתי אותה חוץ משתי תנועות קטנטנות (ולא חזק כמו שבדרך כלל) ואחרי זה אחות ההריון קצת הפחידה אותי שאני אמורה להרגיש ולבדוק כל יום.. באותו זמן עשיתי בדיקת תנועות לפי ההנחיות שנתנו לי - שתיתי מיץ תפוחים מתוק מאוד ושכבתי על צד שמאל - אבל עדיין לא הרגשתי כלום. זה היה בסופ"ש, וביום ראשון כשכבר התכוונתי לגשת לרופא פתאום התנועות חזרו כרגיל. רציתי לדעת איך זה יכול להיות והאם זה תקין או שאולי משהו איתה היה לא בסדר ביומיים האלה..?
    תודה רבה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכה בבטן - בשבוע 30

הוספת תגובה

• מכה בבטן - בשבוע 30 - תגובה

ד``ר רון ברדין
    12/10/2010

לילך
    לגבי החתול ...... לא ניראה לי בעייתי
    לגבי תחושת תנועות כשם שאנחנו איננו בתנועה כל הזמן כך גם העובר לא זז כל הזמן ולא אמורים להרגיש אותו כל הזמן. צריך להרגיש לפחות 20 תנועות ביום. אם אינך שקטה לגבי תחושת התנועות פני להערכה כולל מונטור עוברי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו