מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 7+6שרונית08/11/2010
היי,אני בת 27,הריון ראשון..בשבוע 6+0 ביצעתי א.ס וגינאלי ראשון,ובו נצפה שק תקין עם עובר ודופק.שאלתי היא האם עד בדיקת השקיפות העורפית לא צריך לעשות שוב א.ס?אני קוראת המון על מצבים שהיה דופק לעובר וכעבור מס' ימים או שבועות הדופק פסק,אני מאוד מודאגת למרות שאני מרגישה מצויין,אין חלילה הפרשות דמיות וכיו"ב.אבל האם יש מקום לעוד בדיקה רק לשם ההרגעה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 7+6 - תגובה
ד``ר רון ברדין08/11/2010שרונית שלום רב
ראשית נתחיל בעובדה המעודדת שהבדיקה שביצעת נימצא התקינה כולל שראו קוטב עוברי עם דופק והעובר מתאים לשבוע. אם אינך רגועה שתפי את הרופא המטפל שלך ובקשי לבצע בדיקה נוספת בשבוע 9 לערך . אין כל פסול בכך ואין גם הנחיית חובה לבצע זאת. יתרון הבדיקה הנוספת בנוסף להירגע ולראות דופק הוא למדוד את גודל העובר ולראות שאכן תואם לשבוע ההריון בעיתוי טוב יותר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר על התשובה המהירה!
לילי09/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע 7+6 - תגובה
ד''ר ראובן שרוני12/11/2010לשרונית שלום,
אני מבין את הדאגה אך מאחר ואין תלונות מבחינה רפואית אין צורך
יכול לקרות בכל שלב אבל הסיכוי הולך ופוחת עם התקדמות ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)