שבוע 7+6

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 7+6
    שרונית
    08/11/2010

היי,אני בת 27,הריון ראשון..בשבוע 6+0 ביצעתי א.ס וגינאלי ראשון,ובו נצפה שק תקין עם עובר ודופק.שאלתי היא האם עד בדיקת השקיפות העורפית לא צריך לעשות שוב א.ס?אני קוראת המון על מצבים שהיה דופק לעובר וכעבור מס' ימים או שבועות הדופק פסק,אני מאוד מודאגת למרות שאני מרגישה מצויין,אין חלילה הפרשות דמיות וכיו"ב.אבל האם יש מקום לעוד בדיקה רק לשם ההרגעה?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 7+6

הוספת תגובה

• שבוע 7+6 - תגובה

ד``ר רון ברדין
    08/11/2010

שרונית שלום רב
    ראשית נתחיל בעובדה המעודדת שהבדיקה שביצעת נימצא התקינה כולל שראו קוטב עוברי עם דופק והעובר מתאים לשבוע. אם אינך רגועה שתפי את הרופא המטפל שלך ובקשי לבצע בדיקה נוספת בשבוע 9 לערך . אין כל פסול בכך ואין גם הנחיית חובה לבצע זאת. יתרון הבדיקה הנוספת בנוסף להירגע ולראות דופק הוא למדוד את גודל העובר ולראות שאכן תואם לשבוע ההריון בעיתוי טוב יותר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר על התשובה המהירה!

לילי
    09/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע 7+6 - תגובה

ד''ר ראובן שרוני
    12/11/2010

לשרונית שלום,
    אני מבין את הדאגה אך מאחר ואין תלונות מבחינה רפואית אין צורך
    יכול לקרות בכל שלב אבל הסיכוי הולך ופוחת עם התקדמות ההריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו