מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעיים היפר אקוגניות שבוע 27סיגל13/11/2010
שלום .
במעקב גדילה שבוע 25 ולאחר מעקב נוסף גם בשבוע 27 התגלו מעיים היפראקוגניות לבנות וזאת לאחר שבשבוע 23 המעי היה רק מורחב 7 מ"מ . עכשיו הוא לא מורחב ( 4 מ"מ ) אלא רק היפראקוגני. עשיתי בדיקת נשאות ל15 מוטציות של cf ויצא הכל תקין , כמו כן הסיכוי לתסמונת דאון כולל שקיפות עורפית וחלבון עוברי יצא 1:20000 . בנוסף יצא לי CMV שלילי .לא היו לי דימומים במהלך ההריון ובעלי גם עשה בדיקה גנטית לסיסטיק פיברוזיס ויצא תקין. בייעוץ הגנטי נאמר לי כי עליי לעבור אקו לב ולאחר מכן לשקול דיקור מי שפיר במידה ואין שיפור.
האם לאור כל הנתונים שציינתי יש סיכוי כי מדובר בממצא חולף ? לפי נסיונכם מה האפשרות כי העובר בריא ? סך הכל הבדיקות הן די מעודדות .אני ממש מפחדת מדיקור מי שפיר. האם זה הכרחי לפי דעתכם לבצע את הבדיקה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיים אקוגניות בבקשה תענו
סיגל17/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה ענו לכולן ועליי דילגו ?????????
סיגל18/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיים היפר אקוגניות שבוע 27 - תגובה
ד''ר ראובן שרוני20/11/2010רינה שלום,
העובדה שהמעי היה מורחב ועכשיו הוא אקוגני יכולה להתאים לחסימה מסיבה פנימית או חיצונית
נראה לי שיעוץ מוסדר הינו המסגרת בה יוסברו האפשרויות
ככלל, יתכן כי העובר בריא אך כפי שהוסבר ביעוץ יש לשלול בהחלט אפשרויות קודמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)