מעיים היפר אקוגניות שבוע 27

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעיים היפר אקוגניות שבוע 27
    סיגל
    13/11/2010

שלום .
    במעקב גדילה שבוע 25 ולאחר מעקב נוסף גם בשבוע 27 התגלו מעיים היפראקוגניות לבנות וזאת לאחר שבשבוע 23 המעי היה רק מורחב 7 מ"מ . עכשיו הוא לא מורחב ( 4 מ"מ ) אלא רק היפראקוגני. עשיתי בדיקת נשאות ל15 מוטציות של cf ויצא הכל תקין , כמו כן הסיכוי לתסמונת דאון כולל שקיפות עורפית וחלבון עוברי יצא 1:20000 . בנוסף יצא לי CMV שלילי .לא היו לי דימומים במהלך ההריון ובעלי גם עשה בדיקה גנטית לסיסטיק פיברוזיס ויצא תקין. בייעוץ הגנטי נאמר לי כי עליי לעבור אקו לב ולאחר מכן לשקול דיקור מי שפיר במידה ואין שיפור.

האם לאור כל הנתונים שציינתי יש סיכוי כי מדובר בממצא חולף ? לפי נסיונכם מה האפשרות כי העובר בריא ? סך הכל הבדיקות הן די מעודדות .אני ממש מפחדת מדיקור מי שפיר. האם זה הכרחי לפי דעתכם לבצע את הבדיקה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעיים אקוגניות בבקשה תענו

סיגל
    17/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה ענו לכולן ועליי דילגו ?????????

סיגל
    18/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעיים היפר אקוגניות שבוע 27 - תגובה

ד''ר ראובן שרוני
    20/11/2010

רינה שלום,
    העובדה שהמעי היה מורחב ועכשיו הוא אקוגני יכולה להתאים לחסימה מסיבה פנימית או חיצונית
    נראה לי שיעוץ מוסדר הינו המסגרת בה יוסברו האפשרויות
    ככלל, יתכן כי העובר בריא אך כפי שהוסבר ביעוץ יש לשלול בהחלט אפשרויות קודמות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו