ריבוי קל של מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריבוי קל של מי שפיר
    טלי
    22/11/2010

שלום רב

אני בשבוע 18+5. לפי בדיקת US אני בשבוע 18+2.
    בבדיקה אתמול נראה היה ריבוי קל של מי שפיר.
    עד עכשיו עשיתי סקירת מערכות מוקדמת מורחבת, שקיפות עורפית וסקר משולב שיצא 1:20000
    אני בת 29.
    האם עלי לבצע דיקור מי שפיר?
    הרופא שלי אמר כי כרגע הוא לא רואה סיבה מיוחדת היות והעובר שלי נראה תקין ללא כל הפרעה אחרת פרט לריבוי הקל של מי השפיר.
    אני בלחץ היות וזהו ההריון הראשון שלי.
    האם ההמצלה במצב כזה הינה דיקור מי שפיר? או שהכל יכול להיות גם בסדר ושהעובר בריא?

תודה רבה
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריבוי קל של מי שפיר

הוספת תגובה

• בבקשה שיענו לי-ממש לחוצה

טלי
    23/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריבוי קל של מי שפיר - תגובה

ד``ר רון ברדין
    24/11/2010

טלי שלום
    הבדיקותהתקינות שעברת כולל שקיפות עורפית וסקירת מערכות עובר מורידים חלק לא קטן מסיבות אפשריות לריבוי מי שפיר. סקירת מערכות 2 מבוצעת בשבוע 22-23 כך שלא ברור לי איזה סקירה נוספת עברת מעבר לזו המוקדמת. בשאלה של הצורך בדיקור מי שפיר אני מציע שתבצעי ייעוץ גנטי בדיוק בשאלה הזו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

טלי
    24/11/2010

דר' ברדין שלום

התכוונתי שעד עתה עשיתי שקיפות עורפית וסקר ביוכימי משולב עם החבלון העוברי וסקירת מערכות ראשונה. עדיין לא עשיתי סקירה שניה, רק בעוד ארבעה שבועות.
    האם בגלל ריבוי קל של מי שפיר יש צורך בשלב זה בייעוץ גנטי? ואין צורך בדיקור?

תודה רבה,
    טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו