מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקירה מאוחרתשירן13/12/2010
היי,
אני בהריון תאומות כעת בשבוע 18 (לא זהות, אחרי IVF בבלינסון).
בעוד כחודש צריכה לעבור סקירה מאוחרת ואני מגיעה לעשות אותה גם בבלינסון (עוד שוקלת אם לעשות גם פרטי בנוסף).
הבנתי שהסקירה שעושים דרך בית החולים היא איננה כוללת את כל האיברים, וכי היא רק בסיסית??
אשמח לדעת מה כן בודקים (או מה לא), והאם ניתן להסתפק בבדיקה זו בלבד???
(העלויות לבדיקת תאומים בפרטי מאוד יקרות ואין באפשרותינו לשלם עליה, אך חשוב לי לדעת שבדקו לי הכול).
אשמח לתשובתכם.
שירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת דחופה
שירן13/12/2010כאשר התקשרתי כעת לאו"ס בבלינסון נאמר לי כי אתם לא מבצעים או"ס לתאומים עקב חוסר בכוח אדם??
האם הדבר נכון???? האם אתם לא יכולים לקבל אותי לסקירה מאוחרת??????
עברתי אצלכם את השקיפות (ואת טיפולי הפוריות ביחידה IVF) ואני מאוד מרוצה ומאוד רציתי לעשות בבלינסון.
אני בהלם מהתשובה שקיבלתי, האם באמת אתם יכולים לסרב לעשות לי סקירה בגלל שמדובר בתאומים? :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקירה מאוחרת - תגובה
ד``ר רון ברדין17/12/2010שירן שלום
איננו נוהגים להמליץ היכן לבצע סקירה , היכן בודקים פחות והיכן יותר. אינני יודע מהם מקורותייך לגבי מה מבצעים ומה לא בבית החולים אך אינני בטוח שהיייתי שם מבטחי במקורות אלה לפי דברייך לעיל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)