טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני שלושה ימים (שבוע 30 +3) טכנאית אולטראסאונד (במוקד, בעקבות בדיקה לאחר נפילה שיצאה תקינה) מצאה שאחד החדרים הלטרליים מורחב ל9.4. בסקירות הקודמות לא היו ממצאים חריגים. רופא הנשים שלי אמר שאגיע לפגישת המעקב המתוכננת לעוד שלושה שבועות, אך אני לא ממש מצליחה להרגע.. מה משמעות הממצא? מהם הסיכונים במקרה כזה? האם יש משהו שניתן לעשות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יעל שלום רב 9.4 ממ הוא רוחב חדר מח שמוגדר בתחום הנורמה. ( עד 10 ממ נהוג להתייחס כתקין) עם זאת מבצעים ביקורת בערך כזה רק על מנת לבחון שאין החמרה .בנוכחות סקירות תקינות לא צפוייה הפתעה ולא הייתי מקשר לנפילה. בבדיקה כפי שניקבע לך מומלץ בדיקה אולטרהסאונד מכוונת לחדרי המח בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר