סקירת מערכות מאוחרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירת מערכות מאוחרת
    נעמי
    29/12/2010

שלום, אני בת 32 בהריון שני בשבוע 23+2 . ביצעתי את כל הבדיקות עד כה כולל דיקור מי שפיר והכל היה תקין. אתמול ביצעתי סקירת מערכות מאוחרת מורחבת (באופן פרטי) והכל היה בסדר, פרט לדבר אחד שקצת מדאיג אותי, הרופא הוציא תמונות תלת מימד ותמונות אולטראסאונד רגילות של התינוקת והעצם של האף קצת עקומה כלומר, אף "נשר" הרופא לא התייחס לזה. האם זה יכול להתיישר או שזה מבשר את מראה היילוד? האם יש לזה משמעות רפואית? במידת הצורך אסרוק את התמונות ואשלח. תודה, נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירת מערכות מאוחרת

הוספת תגובה

• סקירת מערכות מאוחרת - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    29/12/2010

נעמי שלום, תמונות התלת מימד יכולות לפעמים להטעות ולהראות פרטים "מפחידים" בפני העובר שאינם מציאותיים וקשורים בטכנולוגיה של התכנה.אם משהו יוצא "עקום" יתכן וזה נובע מתנועה של העובר בעת אגירת המידע התלת מימדי בזמן הפעלת הצכנה.בכל מקרה, תמיד תוכלי לבדוק זאת שוב, אם תשובתי לא הרגיעה אותך מספיק!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

נעמי
    29/12/2010

תודה על תשובתך המהירה. אך חשוב לי לחדד שגם בתמונה של האולטראסאונד הרגיל העצם של האף נראת מחודדת (כלומר אף נשר). יש קו לבן שמתחיל מהגולגולת דרך המצח והאף וזה נראה עקום. קראתי מאמרים שמבנה האף מרמז על בעיה רפואית. מה לעשות? תודה נעמי
    מצ"ב תמונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו