נקודה לבנה בליבו של האפרוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודה לבנה בליבו של האפרוח
    מיקי
    01/01/2011

בסקירת מערכות מקודמת שעשיתי השבוע ,מצא הרופא נק' לבנה בליבו של האפרוח
    הוא אמר שלנוכח הממצא היחיד הזה הוא לא רואה שום בעיה אך בכל זאת בדקתי באינטרנט את הנושא והתחלתי לדאוג
    אני לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל מתוצאות שקיבלתי בשקיפות בעקבות גילי (30) רק לפי האולטרא סאונד והגיל יצא 1:5626
    כשלאחר מכן עשיתי גם את בדיקת הדם שנלוות לאלוטרא סאונד יצא שהתוצאות הן 1:8100 האם לפי תוצאות אלו יחד עם הסקירה אני צריכה לגשת לדיקור מי שפיר ?
    אני ממש דואגת
    תודה עלהתגובה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקודה לבנה בליבו של האפרוח - תגובה

ד``ר רון ברדין
    01/01/2011

מיקי שלום רב
    הנקודה הלבנה בלב. מימצא לא נדיר שאיננו מבטא מום לבבי . יתרה מכך חלוקה הספרות הרפאוית עד כמה יש לציין מימצא זה בפני בני זוג כשכל שאר הבדיקה תקינה. בהקשר של סיכון לתסמונת דאון מימצא זה מעלה הסיכון בפי 1.5 עד 2 על סיכון הרקע. מאחר שסיכון העובר אצלך משיקלול שקיפות עורפית וסקר ביוכימי הוא 1: 8100 - סיכון נמוך מאוד הרי שמימצא של הנקודה בלב לא מהווה הוראה לדיקור מי שפיר אצלך. אני מבהחלט מסכים עם גישתו של הרופא שלך. מעבר לכך יש לך האפשרות לפנות לייעוץ גנטי בשאלה של הצורך בדיקור מי שפיר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו