מתחננת לעזרתכם הדחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתחננת לעזרתכם הדחופה
    מ.
    03/01/2011

שלום רב,
    אני די מיואשת, נמצאת בחרדה רבה, אנא כוונו אותי מה עלי לעשות.
    רופא הנשים בעצמו אמר לי כי החשש העיקרי מבחינתו הוא מוות תוך רחמי , והוא חושב כי בהחלט ייתכן ונצטרך לגרום ללידה בקרוב !

לפני מס' ימים ביצעתי הערכת משקל, והפרמטרים היו נמוכים מ א ו ד . סוכם עם רופא הנשים כי נערוך בדיקה נוספת בעוד כ - 10 ימים, אך אני חשה שהדבר עלול להתגלות כמאוחר מדי עבורי ! אינני יכולה לשאת את המתח העצום !

31.12.10, שבוע 37+1, 2,400 ג' (עליה זניחה במשקל לעומת הערכה קודמת מלפני שבועיים, המשקל נמוך באופן משמעותי מהממוצע !)*

*הפרמטרים : HC : 32+6 , AC : 34+2 , FL : 34+6

FL\AC : 22.34 , HC\AC :0.98 , FL\HC :22.78

שבוע 35+1, 2,250 ג' (נמוך מהממוצע)

שבוע 31+1, 1,600 ג'

שבוע 26+1, 800 ג'

נתונים נוספים : בת 27, לידה ראשונה, עובר ממין נקבה, גובה 1.65 מ', 55 ק"ג לפני ההריון. נולדתי עם ראש קטן, והרופאים חששו דאז שתהיה לי בעיה, מה שלשמחתי לא קרה.

שקיפות + תבחין מרובע : 1:20000

סקירה מוקדמת : תקינה

סקירה מורחבת : תקינה (למעט הערה של הרופא : "עובר באחוזון 30, מומלץ מעקב גדילה")

אקו לב עובר : תקין (עשיתי באופן פרטי, שלא על פי דרישה).

בדיקות גנטיות : תקינות (כל הבדיקות האפשריות כמעט)

מי שפיר/סיסי שליה - לא ביצעתי (לא נדרשתי).

מה עלי לעשות ???? האם להמתין להערכת המשקל הבאה ?? האם לא יהיה מאוחר מדי ?? הרופא בעצמו אמר כי בהחלט ייתכן ונצטרך לגרום לי ללידה, וזו גם מסתמנת כאפשרות המועדפת עליו, וכן שלח אותי לעשות מוניטור פעמיים בשבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתחננת לעזרתכם הדחופה

הוספת תגובה

• מתחננת לעזרתכם הדחופה - תגובה

ד''ר ראובן שרוני
    05/01/2011

שלום
    השאלה תקבל תגובה מתאימה יותר בפורום הריון ולידה כי מדובר בבעיה של סיבוכי הריון - האטה בגדילה תוך רחמית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו