אי הצלחה בדיקור מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי הצלחה בדיקור מי שפיר
    חנה
    11/01/2011

אני בת 40, אתמול ביצעתי דיקור מי שפיר בשבוע ה- 18. בדיקור הראשון יצא דם (כנראה משיליה קדמית )-המחט חדרה דרך השיליה למי השפיר. מיד לאחריה בדיקור נוסף שגם חדר דרך השיליה לא נשאב דבר.לא הסכמתי לדיקור שלישי וחזרתי הביתה, אני מרגישה טוב מאוד אך בהתלבטות מה לעשות בהמשך האם לבצע שוב דיקור, מתי והיכן? . ברצוני לציין כי שאר הבדיקות עד היום -שקיפות עורפית, סקירה מוקדמת יצאו טובות מאוד. אני עדיין מחכה לתוצאות החלבון העוברי שעשיתי לפני שבוע. אשמח לקבל תגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי הצלחה בדיקור מי שפיר

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי.....

חנה
    13/01/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה באותו נושא- דיקור מי שפיר חוזר

דפנה
    13/01/2011

במקרה שלמרות שבוצע דיקור לא נשאב נוזל (הומלץ על מנוחה יומיים ולאחריה בדיקת אולטראסאונד שהדגימה תנועות עובר), כמה זמן מומלץ להמתין לפני ביצוע בדיקה חוזרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו