טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 40, אתמול ביצעתי דיקור מי שפיר בשבוע ה- 18. בדיקור הראשון יצא דם (כנראה משיליה קדמית )-המחט חדרה דרך השיליה למי השפיר. מיד לאחריה בדיקור נוסף שגם חדר דרך השיליה לא נשאב דבר.לא הסכמתי לדיקור שלישי וחזרתי הביתה, אני מרגישה טוב מאוד אך בהתלבטות מה לעשות בהמשך האם לבצע שוב דיקור, מתי והיכן? . ברצוני לציין כי שאר הבדיקות עד היום -שקיפות עורפית, סקירה מוקדמת יצאו טובות מאוד. אני עדיין מחכה לתוצאות החלבון העוברי שעשיתי לפני שבוע. אשמח לקבל תגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במקרה שלמרות שבוצע דיקור לא נשאב נוזל (הומלץ על מנוחה יומיים ולאחריה בדיקת אולטראסאונד שהדגימה תנועות עובר), כמה זמן מומלץ להמתין לפני ביצוע בדיקה חוזרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד