דיקור מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקור מי שפיר
    לירון
    11/01/2011

אני עוד חודשיים בת 35.(הריון ראשון עשיתי דיקור מי שפיר מבחירה)
    היום אני בשבוע 18 ו4 ימים ועוד שבוע יש לי תור לדיקור מי שפיר.
    אני בהתלבטות גדולה אם לעשות את הדיקור, בגלל שהריון קודם ילדתי בשבוע 35 בעקבות
    ירידת מים וגם בהריון זה יש לי שליית פתח.
    השאלה שלי האם הדיקור יותר מסוכן כאשר יש שליית פתח?
    שאלה נוספת באותו נושא היא שבסקירה שעשינו לפני שבועיים נאמר לנו שהעצמות הארוכות קצרות ב4 ימים ממה שהן צריכות להיות (שנינו לא נמוכים)והשאלה שלי היא האם בדיקור מי שפיר אפשר לראות אם בעיית העצמות היא בעייה כרומוזומית?
    לגבי התשובות של הבדיקות אז השקיפות יצאה מעל 10,000 והחלבון יצא 1:4000
    תודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיקור מי שפיר

הוספת תגובה

• דיקור מי שפיר - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    16/01/2011

כיון שאני חסיד של בדיקות מי שפיר, אני ממליץ על הבדיקה, קל וחומר שאת סביב גיל 35. בנוכחות שלית פתח מרכזית, האפשרות של ירידת מים עקב הדיקור נשללת, ולכן הסיכון לסיבוך זה לא קיים.
    קיצור עצמות ארוכות ב 4 ימים בשבוע מוקדם, אינו מעיד בשום תנאי על על גמדות עתידית!. בבדיקת מי שפיר ניתן לבדוק את הגן לגמדות מסוג אכונדרופלזיה ("גמדי הקרקס"), אך רק כשיש אינדיקציה לכך, ובמקרה שלך לאור קיצור רק בן 4 ימים, זה עדיין מוקדם. ניתן ורצוי לבצע במי השפיר תהליך של שמירת תאים, ואז אם חס וחלילה יש בעייה במדידות העובר ניתן לשלוח את הצ'יפ הגנטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו