pruv במהלך סקירת מערכות מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• pruv במהלך סקירת מערכות מוקדמת
    מלכה
    20/01/2011

שלום רב,
    בת 26.5, הריון טבעי ראשון. ביצעתי אתמול סקירת מערכות מוקדמת בשבוע 15 ומהלך הבדיקה היה תקין מלבד הממצא היחידי של Persistent rt umbelic vein.
    היום הייתי אצל הרופא נשים והוא ציין שאין סיבה לדאגה. אך, עליי לבצע אקו לב עובר וייעוץ גנטי.
    שקיפות עורפית יצאה 1:4753 ובשבוע הבא יש לי בדיקה לחלבון עוברי להשלמת התחבין המרובע. כמו כן, בסקירה מאתמול נצפתה עצם אף, כמות מי שפיר תקינה וכן, כפל עורף תקין.בנוסף, חדרי לב תקינים, מחציה שלמה ועורק ראשי ולמעשה, שאר הבדיקה הייתה תקינה- תודה לאל!
    מהו בדיוק הממצא החריג? האם הוא מסוכן לעובר? לאלו מומים הוא יכול לגרום או להיות מקושר? והאם באמת עליי לא להיות בלחץ.
    אודה על תשובה מהירה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• pruv במהלך סקירת מערכות מוקדמת - תגובה

ד``ר רון ברדין
    21/01/2011

שלום מלכה
    אני בהחלט מסכים עם ההסבר שקיבלת מהרופא המטפל שלך. אכן שה איננו מום או מימצא בעייתי כאשר כל שאר הסקירה תקינה ודיווחת בהרחבה שאכן תקינה. מקובל לבצע אקו לב עובר והופנית לכך וכן ייעוץ גנטי בשאלה של הצורך בדיקור מי שפיר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• pruv במהלך סקירת מערכות מוקדמת

מלכה
    22/01/2011

שלום רב,
    ראשית, תודה רבה על המענה המהיר והסיוע!!! עוד יותר נרגעתי...
    שנית, אם יורשה לי עוד מספר שאלות:
    ממה מתפתח ממצא זה? האם זה גנטי?
    ולאילו מומים זה מתקשר או גורם?
    תודה רבה לך על כול העזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו