עובר קטן מאוד שבוע 34 + 2 ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובר קטן מאוד שבוע 34 + 2 ימים
    רחלי
    25/01/2011

שלום רב,
    יש לי סכרת הריון שגילו כשהייתי בשבוע 26 ומאז נתנו לי תפריט דיאטה. כל הערכים יצאו תקינים לחלוטין חוץ מפעמיים שהייתה סטייה לא משמעותית. בשבוע 32 עשיתי הערכת משקל ויצא 1630 הרופא אמר שהעובר באחוזון 10 וזה בינתיים בסדר. ביום ראשון עשיתי הערכת משקל נוספת (שבוע 34) והמשקל היה 1736 הייתי אצל הרופא שאמר שהעובר נמצא באחוזון 4 ושלח אותי לעשות בדיקות כגון זרימת דם,ייעוץ גנטי,אקו לב עוברי,דיקור מי שפיר. העניין הוא שמתחילת ההריון העובר היה יחסית קטן כל הזמן לגיל ההריון אך הכל היה תקין בכל הסקירות והאולטרסאונדים. אני כבר יומיים לא ישנה מהלחץ. האם יש סיבה ממש מוצדקת לדאגה יתרה? מה ניתן לעשות? למי לפנות? מה יכולה להיות הסיבה?
    תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עובר קטן מאוד שבוע 34 + 2 ימים - תגובה

פרופ` ישראל מייזנר
    30/01/2011

על הרופא המטפל החובה לברר האם העובר קטן מלכתחילה ואז יש לבצע תיקון של גיל ההריון, או שמדובר בבעיה המתפתחת עם גדילת העובר, ואז ההתייחסות אחרת, כולל מעקב בבית החולים ביחידה להריונות בסיכון. לפי רשימת הבדיקות אליהן נשלחת, נראה כי את בידיים טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו