מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פמור קצר בשבועshosh01/02/2011
שלום רב
אני בת 26 , הריון ראשון ועכשיו אני בשבוע 18.4
ביצעתי סקירת מערכות מוקדמת בסורוקה בשבוע 16
בממצאים הכל היה תקין ומתאים לשבוע ההריון ( אשר היה שבוע 16 כאשר ביצעתי את הסקירה)
חוץ מזה שהפמור היה מתאים לשבוע 14.6
על מה זה מעיד ??
מה עליי לעשות ואיזה בדיקות אני צריכה לבצע , קבעתי תור לאקו לב עובר
רופא הנשים שלח אותי לבדיקת US , אבל התור שלי הוא ב 10.3 וזה נראה לי ממש מאוחר,אני לא מצליחה לישון בלילה ויש לי נדודי שינה ואני לא מפסיקה לחלום, זה נורא משפיע עליי מבחינה נפשית...
האם מדובר בגמדות !!!
איך אני יכולה לבצע מדידות עוד פעם אני לא רוצה לחכותכל כך הרבה זמן
ואם אני עושה את זה באופן פרטי האם יעלה לי הרבה כסף??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פמור קצר בשבוע - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר02/02/2011פמור קצר, הינו אחד הסמנים המוכרים כמחשידים לתסמונת דאון. לכן, הייתי פונה לייעוץ גנטי בנושא. לעיתים מדדדי הבדיקה המוקדמת אינם חד משמעיים ולכן הייתי חוזר על האולטראסאונד לאחר שבועיים.
בדיקה פרטית עולה כסף, ויש לברר אצל כל בודק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)