מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראש עובר גדולאור27/02/2011
שלום,
בשבוע 32.5 הייתי במעקב גדילה והערכת משקל. תוצאות הבדיקה הן:
BPD הוא 88 מ"מ מתאים לשבוע 35
HEAD CIR הוא 315 מ"מ מתאים לשבוע 35.3
AB. CIR הוא 279 מ"מ מתאים לשבוע 32
יחס HC/AC הוא 1.12
FEMUR LENGTH הוא 61 מ"מ מתאים לשבוע 32
הערכת המשקל היתה 2009 גרם.
בנוסף חשוב לי לציין כי הרופא מדד את חדרי המח וציין כי הם ברוחב 6 מ"מ ואמר כי זה תקין. כמו כן בתחילת שבוע 36 יש לי הערכה חוזרת, אך אני קצת מודאגת ורציתי לדעת האם זה בטווח הנורמה או שיש סיבה לדאגה? אציין רק כי עד כה בסקירות קודמות לא היה פער כזה.
אודה לכם מאד על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראש עובר גדול - תגובה
פרופ` ישראל מייזנר06/03/2011היקף ראש גדול ב 3 שבועות אינו בהכרח ממצא חריג. קודם כל יש להתייחס להיקפי ראש ההורים. גם אם אלו לא גדולים, עדיין הממצא אינו בהכרח חריג שכן ידוע שככל שההריון מתקדם, והראש נמוך, המדידה יכולה להיות לא מדוייקת, והראש עלול להמצא גדול מהצפוי. מה שחשוב הוא מעקב הגדילה בהפרש של 10-14 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)