מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאת שקיפות הריון תאומיםאורלי09/03/2011
שבוע 12+6 בזמן הבדיקה, בת 27.5
עובר 1: CRL 74, שקיפות 1.6
סיכון לפי גיל: 1095, סיכון לפי גיל ושקיפות: 6086
עובר 2: CRL 73, שקיפות 2.3
סיכון לפי גיל ושקיפות: 2028
לא מצוין אם נצפה עצם אף, התקשרתי לאותו רופא שאמר שהכל תקין ושהוא בודק עצם אף אך לא מכניס לשקלול ואם לא היה הוא היה מיידע אותי... למרות זאת, אני יודעת ש-2.3 בתחום הנורמה אך בגבול העליון של הנורמה וזה מלחיץ כי הבדיקות הנלוות לא רלוונטיות לגבי (דבר שהיה גורם לי הקלה... או להפך!). האם באמת תקין כמו שהרופא אמר? בנוסף, ראיתי מישהי עם תוצאות זהות לשלי מבחינת גיל ושקיפות והסיכון היה שונה לגמרי (1:500 אצלה) האם יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת שקיפות הריון תאומים - תגובה
ד``ר רון ברדין13/03/2011אורלי שלום רב
נתחיל מהסיכון המשוקלל . לשני העוברים הוא תקין. ערך של 2.3 ממ בתחום הנורמה ו, "תרומתו" לשקלול מתבטאת מספרית. הסיכון המומלץ לדיקור מי שפיר עומד על 1:400 לערך . אם אינך רגועה בעניין את יכולה לבצע ייעוץ גנטי מכוון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)