סקירת מערכות מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקירת מערכות מוקדמת
    אלין
    30/03/2011

שלום !
    אני בשבוע 17 להריון , הריון 5 לאחר 3 הפלות טבעיות. עשיתי סקירת מערכות מוקדמת בשבוע 16+4 ימים . הבדיקה בוצעה רובה בגישה בטנית לדברי הרופא הרחם גבוה ולא הצליח לראות את העובר בגישה וגינלית. הבדיקה תקינה , בסוף הבדיקה הרופא אמר שהוא רוצה שאני אחזור אליו בעוד 3 שבועות לשם השלמה. לדבריו בגלל שהסקירה בוצעה בגישה בטנית והעובר קטן , והוא רוצה לעשות השלמה של הבדיקה שהעובר יגדל מעט.
    כמובן , שזה מעורר שאלה, אם הבדיקה תקינה למה לעשות שוב פעם את הבדיקה בשבוע 19 ? האם יכולים להתפתח ממצאים חדשים שיתגלו בבדיקה הבאה?
    אני ממש חוששת , זה הריון יקר לאור העובדה שאני לאחר 3 הפלות רצופות.
    אשמח לתשובה בהקדם , תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקירת מערכות מוקדמת

הוספת תגובה

• סקירת מערכות מוקדמת - תגובה

ד``ר רון ברדין
    30/03/2011

אלין שלום
    מהמתואר על ידך לעיל איננו מוצא מימצא חריג. בהחלט מקובל שאם רופא בודק לא מדגים/רואה מבנה אנטומי בגוף העובר לשביעות רצונו מסיבה טכנית או כל סיבה אחרת הוא מזמין את הניבדקת להשלמת הבדיקה כעבור זמן מה. להיפף ראי בזאת מסירות ואחריות מצד הרופא הבודק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו