טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בשבוע 30 להריוני.... לפני כשבועיים עשו לי אולטרא סאונד והרופא אמר שהבטן של העובר קטנה מכפי גילו וגם הלב ובגלל שהשילייה שלי נמוכה הוא החליט שאני צריכה לשכב בבית במשך שבועיים ופעמיים בשבוע לבוא לבית החולים לבדיקת מוניטור ובדיקת התזוזות וקצב הלב של העובר... איך נוצרת בעיה כזאת? האם עליי להיות מודאגת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אבישג שלום רב הפרשי גדלים בהערכת מימדי העובר לא נדירים. מהנתונים לעיל חסר מידע - לא ברור לאיזה שבוע מתאים היקף הבטן בהשוואה לגיל ההריון. המינוח לב קטן לא מוכר ולא ברור לי. ומדוע הונחית לשכב שבועיים לא ברור גם כן. למנוע שאלות רבות אלה מתבקש שתפני לרופא שהנחה אותך ותבקשי שיסביר סעיף סעיף. אני בטוח שהוא יבצע זאת בשמחה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד