vsd בגודל 3.5 מ"מ + מעיים אקוגנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• vsd בגודל 3.5 מ"מ + מעיים אקוגנים
    אינה
    03/05/2011

שלום
    אני בשבוע 29. בשבוע 24 עשיתי סקירה,נאמר לי שעובר קטן ואמרו לחזור על הבדיקה.בסקירה הבאה מצאו vsd בגודל 3.5 מ"מ + מעיים אקוגניים לא מורחבים. נתנו לי הפנייה לאקו לב עוברי ויעוץ גנטי.תשובה מאקו לב: נראה vsd שרירי בינוני + 3.5 מ"מ.
    השאלה שלי אם בדיקה שקיפות עורפית וחלבון עוברי יצאו תקינות עדיין יש סיכוי לתסמונת דאון או לסטיות כרומוזונליות אחרות ?האם בשבועות מתקדמות כדאי לבצעה בדיקת מי שפיר ומה זה כבר יתן לי? האם לידה רגילה לא תסכן את התינוק?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• vsd בגודל 3.5 מ"מ + מעיים אקוגנים - תגובה

ד``ר רון ברדין
    06/05/2011

אינה שלום רב
    הבדיקות שביצעת בשלבי ההריון המוקדים נתנו לך הערכה סטטיסטית בלבד לגבי הסיכון לתסמונת דאון. שני ההמימצאים לעיל אכן מחייבים ייעוץ גנטי בשאלה המהותית של דיקור מי שפיר.ניתן לבצע דיקור גם בשלב מאוחר . לרוב מבצעים סביב 31 שבועות אם חס וחלילה לא תקין , גם לכך יש פתרונות. לידה רגילה לא מסכנת העובר בנתונים לעיל. בכל מיקרה מומלץ שתבצעי ייעוץ גנטי בהקדם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו