טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בסקירת מערכות מוקדמת שבוע 16 נאמר לי כי יש לי שיליה קדמית דופן בטן עבה וקושי בבדיקה גם נאמר לי שיש לי בן זכר האם יש מצב לטעות במין העובר עקב הנתונים או שבכל מקרה זאת האמת ובמי שפיר עלולה להיות לי בעיה חלילה? נ.ב בשני ההריונות הקודמים השליה היתה אחורית אודה על תשובה מהירה מירית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מירית. ביצעת סקירת מערכות אצל רופא מומחה. את רגועה לגמרי לגבי הלב, המח והכליות למשל אבל דווקא לגבי מין העובר את לא שקטה?......ברפואה הכל יכול להיות אבל אם זה מה שכתב והתרשם הבודק , בסבירות גבוהה שזה זה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד