טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לאחר הפרייה IVF (עם מיקרומניפולציה). שאיבה ב27.3 . ב13.4 הוחזרו שניים. בטא ב26.4 240 וב28.4 900.
היום (5.5 בבוקר) עשינו אולטאראסאונד ראשון - גודל שק הריון 11 ממ. לשאלתי האם יש גם שק חלבון ענה הרופא שכן. אין רקמה עוברית.
1. אני מבינה שזה גבולי לעובר ולדופק אבל האם שק ההריון קטן מדי (לפי החישוב שלי אמורה להיות בשבוע 5+5)? 2. האם יש סיכוי שבבדיקה הבאה "יצוץ" שק הריון נוספף שלא נצפה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שירה יקרה בעצמך ציינת ששבוע גבולי לבדיקה. פער של ימים לפה או לשם עושה ההבדל במה רואים בשלב מוקדם זה. לכן גלי איפוק מה ובצעי הבדיקה עוד כ 10-14 יום. אז אמורים לראות קוטב עוברי ודופק בהריון תקין בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד