מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולטראסאונדטלי05/05/2011
שלום רב,
בבדיקת אולטראסאונד שבצעתי כמעקב בגין דימומים וחשד לפוליפ (שנצפה כבר כמה חודשים)בעבר תמיד היתה התייחסות לכך שנצפו זקיקים קטנים. הפעם זה לא מופיע. יש רק התייחסות לפוליפ ברירית הרחם ושבאחת השחלות "ממצא הפואקוגני צלול 25*15 מ"מ זקיק?" (הבדיקה בוצעה ביום ה-10 לערך של המחזור). השאלה שלי היא האם משמעות הדבר היא כי אכן לא נצפו זקיקים? או שהטכנאית לא טרחה לציין זאת כי מדובר בבדיקת מעקב על פוליפ? אציין כי במעקב קודם שבצעתי כן היתה התייחסות לזקיקים קטנים, אפילו בבדיקה שביצעתי לפני כחודש וחצי צויין כי נצפו בשחלות זקיקים קטנים. החשש שלי מכך שאכן לא נצפו זקיקים כי אולי לא התפתחו זקיקים קטנים (בת 43, אין לי ילדים ואני מעוניינת להכנס להריון) לכן חשוב לי לדעת האם אכן לא נצפו זקיקים או שיתכן שהטכנאית לא מצא לנכון לציין זאת. אודה על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולטראסאונד - תגובה
ד``ר רון ברדין06/05/2011דליה יקרה
קשה מאוד לענות על שאלה זו שבה אני נידרש לנסות ולפענח למה התכוונה הטכנאית.....בבדיקה הבאה פשוט הפני השאלה למבצעת הבדיקה אם לא מציינת מצב הזקיקים
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ותודה
טלי08/05/2011קודם כל תודה על תשובתך שאלתי על העדר התייחסות לזקיקים באולטראסאונד. הייתי היום אצל הרופא שאמר שרואים שיש ביוץ ומעבר לכך הוא לא רואה משהו שדורש בירור נוסף לגבי התפקוד השחלתי. האם אני יכולה להיות רגועה (לפחות בעניין הזה של האולטראסאונד... לעת עתה...). שוב תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)