אולטראסאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולטראסאונד
    טלי
    05/05/2011

שלום רב,
    בבדיקת אולטראסאונד שבצעתי כמעקב בגין דימומים וחשד לפוליפ (שנצפה כבר כמה חודשים)בעבר תמיד היתה התייחסות לכך שנצפו זקיקים קטנים. הפעם זה לא מופיע. יש רק התייחסות לפוליפ ברירית הרחם ושבאחת השחלות "ממצא הפואקוגני צלול 25*15 מ"מ זקיק?" (הבדיקה בוצעה ביום ה-10 לערך של המחזור). השאלה שלי היא האם משמעות הדבר היא כי אכן לא נצפו זקיקים? או שהטכנאית לא טרחה לציין זאת כי מדובר בבדיקת מעקב על פוליפ? אציין כי במעקב קודם שבצעתי כן היתה התייחסות לזקיקים קטנים, אפילו בבדיקה שביצעתי לפני כחודש וחצי צויין כי נצפו בשחלות זקיקים קטנים. החשש שלי מכך שאכן לא נצפו זקיקים כי אולי לא התפתחו זקיקים קטנים (בת 43, אין לי ילדים ואני מעוניינת להכנס להריון) לכן חשוב לי לדעת האם אכן לא נצפו זקיקים או שיתכן שהטכנאית לא מצא לנכון לציין זאת. אודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולטראסאונד

הוספת תגובה

• אולטראסאונד - תגובה

ד``ר רון ברדין
    06/05/2011

דליה יקרה
    קשה מאוד לענות על שאלה זו שבה אני נידרש לנסות ולפענח למה התכוונה הטכנאית.....בבדיקה הבאה פשוט הפני השאלה למבצעת הבדיקה אם לא מציינת מצב הזקיקים
    בהצלחה בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ותודה

טלי
    08/05/2011

קודם כל תודה על תשובתך שאלתי על העדר התייחסות לזקיקים באולטראסאונד. הייתי היום אצל הרופא שאמר שרואים שיש ביוץ ומעבר לכך הוא לא רואה משהו שדורש בירור נוסף לגבי התפקוד השחלתי. האם אני יכולה להיות רגועה (לפחות בעניין הזה של האולטראסאונד... לעת עתה...). שוב תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו