טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם, אני בשבוע 7 להריון (לפי תאריך מחזור אחרון 29.3.11 )אתמול התחיל דימום קל ביותר בבוקר והפסיק , היום גם ,הלכתי לרופא ,לפי בדיקת אולטרסאונד (ראשונה הייתה היום) שבוע ההריון לדברי הרופא הוא רק 5.2 ,ואין דופק ,מה זה אומר שההריון לא מתפתח ? אני צריכה לחזור רק עוד שבוע וחצי לבדיקה חוזרת לראות האם העובר מתפתח , מה עושים ?אני בלחץ !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב א.ג אני מבין את הלחץ שלך אך המלצתו של הרופא הבודק בהחלט במקום. ייתכן ששבוע ההריון שלך צעיר יותר משחשבת ולכן לא נותר אלא להתאזר בסבלנות לבדיקה הבאה. אם יתגבר הדימום פני לרופא / מיון ולהערכה נוספת בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד