מין ביילוד בשקיפות עורפית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין ביילוד בשקיפות עורפית
    אייל
    23/05/2011

שלום רב,

היום אשתי עברה שקיפות עורפית בשבוע 13 להריונה. הבדיקה ההיתה תקינה לחלוטין. מאחר ויש לי שני בנות מקסימות והייתי מעוניין שהפעם זה יהיה בן ,בסוף הבדיקה הייתי סקרן לדעת את מין היילוד ומששאלתי הרופא טען שב- 70% אחוז מדובר בבת אך בסקירה יהיה ניתן בוודאות לומר ב-100% את מין הילוד. שאלתי היא האם בכל זאת למרות השבוע הדי מאוחר (שבוע 13) עדיין יש סיכוי לבן? האם נתקלת במקרים שמין הילוד לבסוף היה הפוך כדוגמת אלו? האם לצפות בכל זאת לתשובה אחרת (בן)? האם להשלים עם העובדה שתהיה בת שלישית? האם זה נכון שברגע שרואים יותר לכיוון בת הסיכויים פחותים שזה יהיה הפוך אם למשל היו רואים בן? אודה לך על תשובות לשאלותיי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מין ביילוד בשקיפות עורפית - תגובה

ד``ר רון ברדין
    24/05/2011

שלום רב אייל
    הייתי שמח לתת לך תשובות מוחלטות אך לעסוק בניחוש והערכת סבירויות לא יקדם אותך כלל . הדיוק בהערכת מין העובר בבדיקת השקיפות תלוי במספר גורמים ולכן היתאזר בסבלנות לסקירה. בסבירות יותר מגבוהה ששם תבוא שאלתך לפיתרון...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו