טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום!! נקבע לי סקירת מערכות מוקדמת לשבוע 15 + 5. התבקשתי לאכול חטיף שוקולד כחצי שעה לפני הבדיקה.
1. מדוע יש צורך לאכול שוקולד לפני הבדיקה?
2. הנני בעלת רגישות חמורה ללקטוז ואינני יכולה לצרוך כלל מוצרי חלב, כך שלא אוכל לאכול שוקולד. בנוסף אני לא מסוגלת לשתות משקאות ממותקים. האם יש איזשהו פרי שאוכל לאכול בעל אותה ההשפעה של חטיף השוקולד שהתבקשתי לאכול? (כששאלתי את הפקידה בטלפון היא אמרה שאינה יודעה ושאשתה מיץ ענבים, לא רציתי לעצבן אותה ולומר לה שאני לא מסוגלת לשתות שתיה ממותקת).
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נגי שלום את בהחלט יכולה לגשת לבדיקה בלי לאכול מתוק! . הסיבה שמבקשים לעיתים מהניבדקת לאכול ממותק היא על מנת לעורר את העובר לזוז ולשנות את תנוחתו אך מראש לאכול מתוק לא חובה כלל בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר