שבוע 13

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע 13
    לבנת
    25/05/2011

שלום רב, ברצוני לדעת על מין העובר בשקיפות עורפית בשבוע 13 האם בסקירה יכול להשתנות מין העובר.

אבקש לקבל תשובה בהקדם , אני מאוד מאוד לחוצה

המשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבוע 13

הוספת תגובה

• שבוע 13 - תגובה

ד``ר רון ברדין
    31/05/2011

לבנת שלום
    מין העובר לא משתנה בין בדיקה בשקיפות עורפית לסקירה מוקדמת אלא אם הייתה טעות בהערכה על ידי הבודק .......
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה באחוזים

לבנת
    01/06/2011

ומה אם הבודק טוען בשקיפות שזה 70% בת? מה זה קזינו? אני לא מבינה או שרואים או שלא רואים? מעוניינת להבין את הנושא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה באחוזים - תגובה

ד``ר רון ברדין
    01/06/2011

לבנת שלום
    מאחר ולא בקזינו אנו עוסקים אני מציע שתעברי הלאה לדברים החשובים באמת . מין העובר יודגם בסקירה המוקדמת ואז תקבלי מענה לשאלה זו. רופא אחד מתייחס בדיוק 70% אחר יותר אחר בכלל לא. חסר משמעות . אני שמח על סקרנותך ואת מוזמנת להיכנס לספרות המקצועית שלנו ולהעמיק בנושא
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו