יש טעות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש טעות?
    שיר
    04/06/2011

האם יש אפשרות לסטיה של כ חודש בקביעת גיל ההריון באולטרסאונד? פשוט היה לי מחזור ב 14 לאפריל ואח"כ ב10 למאי, לפי אולטרסאונד גיל ההריון ב 2 ליוני (כשנבדקתי) היה 6.5 שבועות, זה אומר שנקלטתי באפריל, איך זה שהיה לי מחזור במאי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש טעות?

הוספת תגובה

• יש טעות? - תגובה

ד''ר ראובן שרוני
    04/06/2011

פיונה שלום,
    יש מצב של סטיה של כחודש
    לא נדיר שיהיה מחזור חודשי אף הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

יולי
    05/06/2011

שלום רב,
    התייעצתי עם הרבה רופאים והם ראו את הצילום אולטרסאונד ועשיתי כבר שוב אולטרסאונד ונאמר לי שאין מקום לטעות, אולי טעות של +-5 ימים לכל היותר כי לפי גודל זה מתאים לגיל שנקבע ובנוסף יש לי בחילות והקאות ונאמר לי שבחילות והקאות מופיעות בשבוע 5-6 רק.
    אתה עדיין חושב שיש אפשרות לטעות, ונקלטתי בסוף מאי ולא בסוף אפריל כמו שמראה האולטרסאונד?
    בבקשה, חשוב לי לדעת.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לפיונה

יולי
    05/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו