גדילת עובר ואגני כיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גדילת עובר ואגני כיליה
    מודאגת
    07/06/2011

בת 31, הריון ראשון. בפעם הראשונה שהתגלתה לי הרחבה באגני כיליה היה בשבוע 28 (4.8, 5.2 מ"מ) מאז הייתי במעקב. גם מדדי העובר היו תקינים, הרגל תאמה לגיל ההריון ושאר האיברים היו בדר"כ גדולים (עד שבוע וחצי). 2 הסקירות היו תקינות, לא התגלו מומים, סקר משולב 1:20000. הרופא שלי והיועץ הגנטי אמרו שהרחבה בטרימסטר שלישי לא קשורה לתסמונת דאון ולא הומלץ לי על דיקור.

היום, שבוע 37.5 , אגני כיליה 8.5 דו צדדי, כמות מי שפיר תקינה, חדרי מוח תקינים, לגבי הגדילה : הראש מתאים לשבוע 38.1, בטן לשבוע 38.5, רגל לשבוע 36.6.
    הרופא אמר שהכל תקין ואני דווקא מודאגת שלמשוואת אגני הכיליה מצטרפת רגל קצרה בשישה ימים...

מה זה אומר לדעתכם??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גדילת עובר ואגני כיליה

הוספת תגובה

• העובר זכר

מודאגת
    07/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גדילת עובר ואגני כיליה - תגובה

ד``ר רון ברדין
    08/06/2011

שלום למודאגת.
    הרחבה של אגני כלייה ל 8.5 ממ היא הרחבה גבולית קלה. בסיכון רקע נמוך כשלך אני בהחלט מסכים עם גישתו של היועץ הגנטי. בסך הכל צייני זאת אחרי הלידה לרופא הילדים ואני מניח שתופני לביצוע אולטרהסאונד ל כליות היילוד אחרי שיחרור ממחלקת הילודים . חודש אחרי +_ .שוב על פי המלצות רופאי הילדים. כך שמימצא זה לרוב חולף ספונטנית ואינני רואה בו מימצא חמור.אורך הירך קצר בפחות משבוע בהשוואה לגיל ההריון . סטייה מקובלת בשבועות אלה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו