גיל הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל הריון
    קרן
    10/06/2011

שלום, אני בהריון, מחזור אחרון היה ב - 15.03.2011 אך אני טובלת במקווה לכן התחלתי לקיים יחסים ביום הטבילה אחרי המחזור ב - 28.03.2011,
    אתמול עשיתי שקיפות עורפית וקבלתי תשובה שהכל תקין, אני רק כל הזמן מודאגת מגיל ההריון שנימדד באולטרסאונד.
    מחשבים לי שגיל ההריון בהתאם למחזור אחרון ואולטרסאונד הוא 12 שבועות אך לפי התאריך בו התחלתי לקיים יחסים זה לא הגיוני שכן לא טבלתי ולא קיימיתי יחסים לפני 12 שבועות אלא לפני 10 שבועות ו - 4 ימים, האם הדבר מעיד על בעיה חז"ו? האם העובר גדול וזה בעיה כי הוא לא תואם לזמן בו באמת יכלתי לקיים יחסים ולהיתעבר? והאם נכון לספור החל מיום הטבילה ולא מיום התחלת המחזור, לא ברור לי מהי הספירה שהרופא עושה?
    תודה ומקווה ששאלתי נשאלה ברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל הריון

הוספת תגובה

• היי

יולי
    16/06/2011

מחשבים גיל הריון לפי מחזור אחרון, כלומר מוסיפים עוד כשבועיים לתאריך המשוער של ההתעברות, מכיוון שלא ניתן להגיד בוודאות באיזה יום נקלטת. לכן זה מאוד הגיוני מה שרשמת.גי ההריון 12 שבועות אבל בפועל קיימת יחסי מין והתעברת לפני כ 10 שבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו