טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, שבוע 31, מזה כשבוע אני מרגישה שישנו שינוי באופי התנועות של העובר. אם בעבר הייתי מרגישה בעיטות חדות ובולטות, היום אני מרגישה יותר תנועות בתוך הבטן ופחות בעיטות. לציין כי אני חשה את התנועה בבטן לאורך כל היום, אך ההבדל הוא אופי התנועות. האם נשמע תקין, או שכדאי להבדק?
תודה מראש ושבת שלום.
ענבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ענבר שלום רב שינוי באופי תנועות מסוג זה יכול לבטא שינוי בתנוחת העובר בין אם הסתובב או התהפך ומכאן כיוון התנועות הוא אחר. החשוב הוא וציינת זאת שאין הפחתה בתנועות העובר. בכל מיקרה אם אינך שקטה בעניין פני לבדיקת הרופא שלך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד