טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, האם יש אפשרות לסטייה של 3-4 שבועות לקביעת גיל ההריון בUS בשליש ראשון? כשהייתי אצל רופא נשים בפעם הראשונה, הוא קבע גיל הריון 6.5 שבועועות. כעבור כנה ימים הלכתי לעוד ביקור, וגם אם אני זוכרת נכון בביקור הראשון, הוא שמע דופק. אם היתה סטייה של 3-4 שבועות קדימה, אז הייתי בשבוע 3נ ככה והוא לא היה אמור לשמוע דופק, נכון? חשוב לי לדעת שההריון לא צעיר יותר ב3-4 שבועות ממה שנקבע...מכיוון שלפי ווסת זה לא מדויק כי לפי US כבר הייתי בהריון כשהיתה לי ווסת אחרונה כביכול. לפי שקיפות אורפית גיל ההריון תואם את הקביעה המוקדמת של הרופא. בבקשה תענו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד