טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
פרופסור מייזנר שלום, נערכה לי היום בדיקת שקיפות עורפית. אני כעת בשבוע 12+5 ימים (גודל העובר מתאים ל- 12 + 6 ימים). הרופא מדד 2.0 מילימטר, וציין שזה לא רע אך לא טוב. עשיתי גם את בדיקת הדם המלווה לשקיפות עורפית אך יהיו תוצאות בעוד כעשרה ימים. אני בת 29.5. האם אתה ממליץ במקרה שלי לעשות בדיקת מי שפיר? תודה ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פרופסור מייזנר שלום, תודה רבה על העצה. האם לעשות את בדיקת מי השפיר אחרי סקירת המערכות המוקדמת או כמה שיותר מהר (כשהתקשרתי לקבוע תור נאמר לי לחכות לאחרי הסקירה). תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד