שמנות ו- US

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנות ו- US
    רוזי
    21/06/2011

אני שמנה מאוד!
    כבר מההריון הקודם אני יודעת שסקירה מורחבת מאוחרת בקושי תהיה אפשרית אצלי, אם בכלל.

אני בהריון בסיכון בעקבות סכרת הריונית מאוזנת בדיאטה (עם חשד לא מוצדק לדעתי לטרום הריונית) והופנתי לאוק-לב עובר.
    כמובן שלא היה ניתן לראות את הלב ברמה הנדרשת, העובר גם לא היה בפוזיציה מתאימה לואגינלי (לפי הרופאה). ואחרי ניסיון שני הרופאה פשוט כתבה שלא יכלה לבצע את הבדיקה בגלל הראות הנמוכה שההשמנה גורמת.
    בגלל השביתה קשה לי להשיג את הרופא כדי לשאול אותו מה מכאן...?
    שבוע הבא יש לי תור אליו, וגם לסקירה מורחבת מאוחרת אצלו.
    האם עלי לצפות להפניה למקום אחר כדי לבצע את הסקירות והבדיקות האלו? או האם אומרים זה מה יש...וממשיכים?

תודה מראש,

רוזי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמנות ו- US

הוספת תגובה

• מקפיצה

יולי
    22/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמנות ו- US - תגובה

ד``ר רון ברדין
    23/06/2011

רוזי שלום רב
    אני יוצא מנקודת מוצא שכל מי שביצע לך את בדיקות האולטרהסאונד ואקו עשה המיטב להדגים מה שניתן. בטח שלא לציין אברים שלא הודגמו כהודגמו. לכן אני מציע שתבצעי כמתוכנן הסקירה הצפוייה. לעיתים מה שלא הודגם קודם מודגם מאוחר יותר ומעבר לכך את צודקת " זה מה יש " וממשיכים הלאה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו