מידע רפואי
פורומים
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- פיברומיאלגיה
- שיקום לב
- ביטוח לאומי
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- סרטן העור, מלנומה, נקודות חן
- התמכרות, התמכרויות
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- גמילה מעישון, גמילה מאכילה רגשית
- אימון אישי, קואצ'ינג
- פסיכולוגיה הוליסטית
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- גוף נפש, רפואת גוף נפש
- שרירנים ברחם - מיומה
- אורתופדיה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.ד"ר אחיה אמיר
מומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
- פטוזיס מולדיוסף12/11/2012
שלום אני בן 29,יש לי כנראה פטוזיס מולד קל, איך מרימים את העפעף במצב שלי?אם אותו שריר הלברטור חלש?אם אני מרים את העפעף עם היד הוא מורם השאלה כדי להרימו ויהיה מורם בצורה נורמלית ולא מפחידה כנראה שצריך להסיר שומן קצת זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטוזיס מולד - תגובה
פרופ' גיא בן סימון13/11/2012שלום רב
ישנם מספר ניתוחים לתיקון פטוזיס מולד במידה קלה, על פי רוב ניתן להשיג תוצאה טובה אסתטית ותפקודית.
במקרים מסויימים יש צורך בהסרת שומן אך תלוי במבנה של העפעף והגבה.
מומלץ לתאם מועד לבדיקת ייעוץ על מנת לבחון את סוג הניתוח אשר מתאים לך.
בברכה,
דר' בן סימון גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פטוזיס מולד לתינוקת
קרן11/11/2013שלום רב! בת דלי עברה ניתוח פטוסיס מולד על ידי הרמת עפעף בעזרת שרירי מצח.אנחנו חודש ושבוע לאחר הניתוח עדיין לפעמים קיימת אדמומיות סביב העין.כמו כן יש איזשהו כפל בעפעף שמחלק אותו לדניים.רציתי לדעת האם זה משהו שקורה לאחר הניתוח או לא.ולשאול מתי רואים תוצאה סופית.תודה מצרפת תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטוזיס דו צידיחני22/10/2013
שלום רב, לבני בן השנה ותשעה חודשים ישנו פטוזיס דו צידי מולד, בעבר נבדק (בגיל חצי שנה) בחשד לעין עצלה שיצא שלילי לאחרונה הבחנתי כי בעינו הימנית מתחילה מעין פזילה כלומר חוסר סימטריות בתזוזת העין. השאלה שלי היא האם כדאי לנתח בגיל הזה. אם כן כיצד נעשה התהליך בשני ניתוחים נפרדים או בניתוח אחד וכיצד מתאפיינת ההחלמה שלו. בנוסף רציתי לשאות לאיזה רופא עלי לפנות על מנת לקבוע את דכיפות הניתוח בגיל כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטוזיס דו צידי - תגובה
פרופ. אריה נמט03/11/2013שלום רב,
יש צורך במעקב קבוע ע"י רופא עינים ילדים. במידה ועולה חשד לעין עצלה, יש לבצע בהקדם ניתוח לתיקון הפטוזיס. במידה והפטוזיס דו צידי (האף שאסימטרי), מקובל לבצעו בשתי העינים בו זמנית.
במידה ואין חשד לעין עצלה, מקובל להמתין עד גיל 4-5, אך יש המנתחים אף קודם לכן.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה כאבים וחוסר נוחות בעיןרון29/10/2013
שלום
לפני שנה בערך התחלתי להרגיש צריבות בעין ימין צריבות שלא פוסקות . כשהסתכלתי על עצמי במראה הבחנתי כי אותה עין צורבת בולטת יותר מהשניה . ניגשתי לרופא עיניים אשר שלח אותי לבדיקת בלוטת התריס שיצאה תקינה ולסיטי ראש שיצא גם תקין . חזרתי לרופא עיניים כמה וכמה פעמים על צריבות וחוסר נוחות באותה עין וכל פעם אני מקבל טיפות עיניים אחרות שלא פותרות לי את הבעיה . רופא עיניים לא מוצא אצלי שום דבר לא בסדר בעין ולא יודע למה החוסר נוחות והצריבות באותה עין ומה פשר הבלט של העין . הוא חושב שאולי זה ככה המבנה של העין אבל אני לא חושב שהיה לי את זה קודם . בכל מקרה זה מפריע לי ממש הצריבות והחוסר נוחות בעין ושלא יודעים מה יש לי שם . אשמח אם תיתן לי מענה . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לציין כי אני בן 21
רון29/10/2013ללא כל בעיות בריאותיות בדרך כלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזכרתי בעוד משהו..
רון29/10/2013הצריבות והחוסר נוחות רק בחלק העליון של העין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לייזר בעינייםמאיה10/09/2013
שלום רב!
רציתי בבקשה לדעת האם אתם (הרופאים שבפורום) עושים גם ניתוחי לייזר בעניים?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לייזר בעיניים - תגובה
פרופ. אריה נמט24/09/2013שלום רב,
לא. אנחנו עוסקים בניתוחי עפעפים, דרכי דמעות וארובה.
תוכלי לפנות למכונים העוסקים בתחום כמו: אסותא אופטיק, עיניים, אמריקן ליזר.
בהצלחה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח קאטארקטהדרה22/08/2013
כעבור כמה זמן מהניתוח רואים בצורה חדה בעין המנותחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קאטארקט - תגובה
פרופ. אריה נמט24/09/2013שלום רב,
לרוב לאחר הניתוח החדת משתפרת בהדרגה בימים הראשונים. יש מקרים בהם ישנה בצקת וההחלמה ממושכת יותר.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלופרוספזםדנה18/07/2013
שלום,
אני בחורה בת 22 לפני כחודשיים התעוררתי בבוקר עם עפעף צנוח.
לאחר בירור נוירולוגי מקיף שיצא תקין הגיעו למסכנה שמדובר בבלופרוספזם אך לא עשו עם זה כלום.
לא קיבלתי שום טיפול. הרופא עיניים אמר שיש מצב שזה יעבור לבד.
השאלה היא תוך כמה זמן זה צריך לעבור ואם לא צריך לעשות משהו בנידון כיוון שחצי עין שלי סגורה דבר שנראה לא טוב אסטתית וגם מפריע לי לשדה הראייה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלופרוספזם - תגובה
פרופ. אריה נמט13/08/2013דנה שלום,
התלונה שלך לא מתאימה לבלפרוספזם. ייתכן ויש צניחת עפעף. ממליץ לפנות למומחה לעפעפים (אוקולופלסטיקאי ) כדי להעריך את הבעיה ולשקול פתרונות מתאימים.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים שחוריםלימור06/08/2013
דר שלום אני בת 39. היום בנסיעה במכונית עם משקפי שמש שבצד שמרל שלי נמצאת השמש בשעה 18.30 פתאום התחלתי לראות מלא כתמים שחורים שרצים וזה היה מספר דקות עד שעברנו את השמש וזה הלך והתמעט. לא ברור לי למה כי הייתי עם משקפי שמש וגם ההסתכלות לא הייתה ישירה.האם זה כתוצאה מסנוור או מצביע על בעיה אחרת. אציין שהכתמים היו די גדולים והרבה וכשהסתכלתי על ההגה שהוא שחור הם היו בצבע ירוק. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים שחורים
לימור06/08/2013אציין ברקע לחץ דם מטופלת בקרדילוק ולחץ דם יציב ומאוזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיפוי דרכי דמעותאלכס05/08/2013
שלום רב, אשתי קבלה הפנייה לביצוע מיפוי דרכי דמעות, היא סובלת מדמעות. (*בשטיפה יש מעבר חופשי) .
רציתי לדעת האם קיימת בדיקה חילופית ללא קרינ?
ואם לא איפה הכי כדאי לבצע, ראיתי שישנם מכשירים חדשים יותר המייצרים פחות קרינה בזמן הבדיקה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי דרכי דמעות - תגובה
פרופ. אריה נמט05/08/2013אלכס שלום,
בדיקת מיפוי דרכי דמעות מבוצעת עם קרינה ואין דרך אחרת ללא קרינה.
איני יודע באיזה מקום משתמשים במכשירים המפחיתים את שיעור הקרינה- ניתן לברר טלפונית מול המכונים השונים.
יש לציין כי יש חילוקי דעות באשר ליעילות מיפוי דרכי דמעות לצורך אבחון חסימה.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי דרכי דמעות
אלכס05/08/2013תודה רבה על התשובה!
בקשר לחילוקי דעות...
האם קיימות בדיקות נוספות שניתן לעשות לפני שניגשים לבדיקה של מיפוי דרכי דמעות?
בעבר בוצע שטיפה, החדרת צינורית סיליקון למספר שבועות,טיפול בFML.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שדה ראיהאבי29/07/2013
שלום,
לאבא שלי יש צניחת עפעפיים רצינית שמפריעה לו לראות. שלחו אותו לבדיקת שדה ראיה (120 מעלות) ולהלן התוצאות:
לפני הרמה עין שמאל
not seen-44/120
defect-55/120
seen-21/120
לפני הרמה עין ימין
not seen-59/120
defect-37
seen-24
עין שמאל אחרי הרמה
not seen-13/120
defect-51/120
seen-56/120
עין ימין אחרי הרמה
not seen-24/120
defect-50
seen-46
מה משמעות התוצאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שדה ראיה - תגובה
פרופ. אריה נמט05/08/2013שלום רב,
לא ניתן להתייחס למשמעות הבדיקה עם הפרמטרים שציינת מבלי לבחון את מאפייני שדה הראיה - כלומר: המקומות הנראים והלא נראים.
יש צורך בפענוח של מומחה עינים לצורך הבנת הממצאים.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטרקט אישון קטןחני08/07/2013
אדם בגיל 88 עם אישון קטן אמור לעבור ניתוח קטרקט.האם העובדה שיש אישון קטן מצריך מנתח בעל מיומנות מיוחדת?
האם ניתן להתגבר בכל מיקרה על בעייה שכזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטרקט - תגובה
פרופ. אריה נמט08/07/2013שלום רב,
אישון צר מקשה על המנתח לבצע את הניתוח. לפיכך רצוי מנתח בעל נסיון רב.
לעיתים ניתן להרחיב את האישון באמצעים תרופתיים או מכנים במהלך הניתוח.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתח
חני09/07/2013מדובר באדם קשיש שכבר עין אחת פגועה,איך אדע למי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עפעפיים דרך קופת חולים מכביסיוון04/12/2011
מצב העפעפיים שלי במצב אקוטי ,אני לא רואה טוב ועודף העור ממש נשפך לי על העיין ,יש לי מכבי זהב מגן ,האם אני יכולה לעבור את הניתוח אצלך דרך השתתפות של הקופה ? במה זה כרוך ואיך אוכל להגיע אליך לבדיקה דרך מכבי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עפעפיים דרך קופת חולים מכבי - תגובה
פרופ. אריה נמט04/12/2011שלום רב,
יש לפנות לבדיקה מקדימה במרפאה (בכפר סבא) לצורך הערכה רפואית של מצב העפעפים. במידה ואת עומדת בנתונים, את מופנית לרופא נוסף שאמור לאשר את הניתוח מטעם מכבי.
במידה והוא מאשר ניתן לבצע את הניתוח באסותא עם השתתפות של הקופה.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עפעפיים
עליזה מרגוליס30/06/2013מי הרופא בקופ"ח מכבי הוא רופא שיכול לאשר ניתוח עפעפיים עליונים מסיבה בריאותית? בירושלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עפעפיים - תגובה
פרופ. אריה נמט05/07/2013יש לברר בסניף קופת חולים מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להרמת עפעפייםאחת01/07/2013
בעלי כבן 60 מעונין לעבור ניתוח להרמת עפעפיים. ביקשו ממנו לעשות בדיקת שדה ראייה. והתשובה היא:
עין ימין:
פענוח: ירידה כללית ברגישות. צמצום טמפורלי עליון.
עין שמאל:
פענוח: ירידה כללית ברגישות. נזק נזלי.
בדיקה זו הוא עושה לראשונה. מה אומרת לך התוצאה הנ"ל? הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה- תודה.
אחת04/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח להרמת עפעפיים - תגובה
פרופ. אריה נמט05/07/2013יעל שלום,
קשה להתייחס לבדיקה זו מבלי לדעת את שאר הנתונים שלו- כולל מחלות עינים נלוות (אם יש), דרגת וסוג צניחת העפעפים. כמו כן יש לבדוק את שדה הראיה עצמו (יש מספר טכניקות לביצוע שדה ראיה).
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת מודאגת - יש לי שאלהליאת02/06/2013
אמא שלי (73) עברה לפני שנתיים ניתוח ברשתית העין וקטרקט.
כעת לאחר בדיקה שגרתית אובחנה ירידה ב-2 דרגות בראייה בעין של הניתוח ולדברי הרופאה "צמחו" לאמא ורידים או נימים או משהו שמסתיר חלק מקרנית העין.
הרופאה המליצה בדיקת O.C.T ולאחר מכן במידת הצורך הסרת הגורם המפריע בלייזר או בדרך אחרת.
שאלתי, כיצד צומח בתוך העין דברים שמפריעים לראיה למרות שנעשה ניתוח.
האם יש סיכון בניתוח שכזה, הכוונה ללייזר, או אחר.
מהם שלבי ההחלמה מהניתוח והאם ישנה דרך אחרת ללא ניתוח.
האם זה יכול לחזור שוב, גם לאחר ההסרה?
אודה לתשובתך המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת מודאגת - יש לי שאלה - תגובה
פרופ. אריה נמט17/06/2013ליאת שלום,
נשמע כי מדובר על מחלת ניוון מקולי תלוי גיל (AMD) שהיא מחלה שאינה קשורה לניתוחים שעברה אלא מקורה בבעיה גנטית תלוית גיל בה צומחים כלי דם "חולים" ברשתית.
לרוב הטיפול הוא עם ליזר ו/או הזרקות חומרים מעכבי צמיחת כלי דם לזגוגית העין . לעיתים נדירות יותר יש צורך בניתוחים.
כל מקרה לגופו- יש לבצע את ה OCT ולהיות במעקב מומחה רשתית.
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עינייםדנה16/05/2013
שלום (:
רציתי לדעת אם יש באמת דבר כזה ניתוח לשינוי צורת עיניים-לדוגמא צורה של עיני חתול(קראתי על זה אבל לא מצאתי באינטרנט אתרים של פלסטיקאים שעושים את זה)
ואם יש איך בדיוק הולך התהליך?
האם זה מסוכן מאוד-(כי עיניים זה מקום רגיש)? ולכמה זמן זה מחזיק מעמד?
תודה רבה והמשך יום טוב,
דנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים - תגובה
פרופ. אריה נמט29/05/2013דנה שלום,
ניתוחי עפעפים ניתן לבצע מסיבות רפואיות או אסטטיות. גם כאשר הסיבה היא אסטטית, רצוי שתהיה לכך הצדקה. ניתן לבצע מיני ניתוח שונים, אך כאי לשקול היטב האם כדאי להסתכן בניתוח כשאינו הכרחי. בכל מקרה יש לפנות למנתח מיומן בתחום- אוקולופלסטיקאי .
בברכה,
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתמורן22/05/2013
שלום רב זה מכבר 3שבועות שאני אחרי ניתוח הרמת עפעפים אני בת 61ואני ממש פוחדת מהתוצאה העיינים נראות כמעין סגורות חצאיות לא פתוחות ובטח לא מורמות כמה זמן שרואים תוצאות והאם זה שכיח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
פרופ. אריה נמט29/05/2013מורן שלום,
אני מציע לפנות לרופא המנתח ולהתייעץ איתו. במידה ולא תקבלי תשובה מספקת, ממליץ להמתין 6 שבועות לאחר הניתוח ולפנות ליעוץ אצל מומחה עפעפים.
בברכה
ד"ר אריה נמט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?