מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי תפקיד המרכזים לפונדקאות...מייקי05/08/2011
שלום לכולם...
קראתי התכתבות בין אמהות מיועדות לבין פונדקאיות לגבי מחיר הפונדקאות.
נראה לי שעם כל הכבוד למרכזים לסוכנויות, הם אלה שצריכים להתגמש במחיר, ולבוא לקראת ההורים המיועדים, ולהוריד עלויות.
הם אלה שיכולים לאמן קצת יותר את שריר הלב, ולבוא לקראת...
זה לא "בשמיים" לעבור את תהליך הפונדקאות באופן עצמאי (בחו".ל), זו אמנם עבודה, וכמובן שעם המצב הרגשי, זו עבודה שהופכת להיות קשה. ולכן, הרבה אנשים מעדיפים לעבור את התהליך עם סוכנות.
אך למען ההגינות, עבור הסוכנות שכבר יש לה את המידע, והיא לא עובדת קשה עבור כל זוג בנפרד. אז מדוע בכל זאת, לגבות כ"כ הרבה כסף מההורים המיואשים.
מצטערת מראש ולא מתכוונת לפגוע, אך זה נשמע כמו ניצול המצב הרגשי וחוסר הברירה של הזוג. יהיה יעיל יותר, גם עבורכם להשיג יותר לקוחות, אם תכניסו לארגז הכלים שלכם, את כלי החמלה וההבנה.
קראתי כמה חוזים של סוכנויות והם מפלצתיים...וגזלניים!!
איפה המצפון ???
עצוב!! זה מראה החברה בשנות ה- 2000 ...
אני מזמינה את מי שרוצה להתאחד כקבוצה, לאחד כוחות ולהתארגן לעניין הפונדקאות באופן עצמאי, ללא המרכזים הסחטניים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניינת להצטרף ..
שרון23/08/2011במידה וזה עדיין רלוונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנ"ל
דנה24/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכנה גם להיות שותפה
יעל04/10/2011זה ממש גזל.. וחסר רגש לקחת המון כסף על תווך.... לאנשים במצב כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק במאה אחוז
אולגה25/08/2011אני מצדיקה אותך במאה אחוז התהליך מעייף מאוד - וגם צריך ים של כסף בשביל זה
הסוכניות דורשות הרבה כסף וגם הפונדקאית וכולם דורשים יותר ויותר וכמה שיותר יותר טוב
- אבל מה לעשות אני ניסיתי לבד אבל לא הצלחתי להגיע להסכם בסופו של דבר
מה אפשר לעשות- הרי אני היגעתי עד השלב הסופי ויודעת מה צריכים לעשות בדיוק - מה כדאי לעשות ? והתיאשתי אני באמת מוטשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מייקי, מה המייל שלך ?
אלי29/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)