לגבי תפקיד המרכזים לפונדקאות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי תפקיד המרכזים לפונדקאות...
    מייקי
    05/08/2011

שלום לכולם...
    קראתי התכתבות בין אמהות מיועדות לבין פונדקאיות לגבי מחיר הפונדקאות.
    נראה לי שעם כל הכבוד למרכזים לסוכנויות, הם אלה שצריכים להתגמש במחיר, ולבוא לקראת ההורים המיועדים, ולהוריד עלויות.
    הם אלה שיכולים לאמן קצת יותר את שריר הלב, ולבוא לקראת...
    זה לא "בשמיים" לעבור את תהליך הפונדקאות באופן עצמאי (בחו".ל), זו אמנם עבודה, וכמובן שעם המצב הרגשי, זו עבודה שהופכת להיות קשה. ולכן, הרבה אנשים מעדיפים לעבור את התהליך עם סוכנות.
    אך למען ההגינות, עבור הסוכנות שכבר יש לה את המידע, והיא לא עובדת קשה עבור כל זוג בנפרד. אז מדוע בכל זאת, לגבות כ"כ הרבה כסף מההורים המיואשים.
    מצטערת מראש ולא מתכוונת לפגוע, אך זה נשמע כמו ניצול המצב הרגשי וחוסר הברירה של הזוג. יהיה יעיל יותר, גם עבורכם להשיג יותר לקוחות, אם תכניסו לארגז הכלים שלכם, את כלי החמלה וההבנה.
    קראתי כמה חוזים של סוכנויות והם מפלצתיים...וגזלניים!!
    איפה המצפון ???
    עצוב!! זה מראה החברה בשנות ה- 2000 ...
    אני מזמינה את מי שרוצה להתאחד כקבוצה, לאחד כוחות ולהתארגן לעניין הפונדקאות באופן עצמאי, ללא המרכזים הסחטניים!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעוניינת להצטרף ..

שרון
    23/08/2011

במידה וזה עדיין רלוונטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנ"ל

דנה
    24/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוכנה גם להיות שותפה

יעל
    04/10/2011

זה ממש גזל.. וחסר רגש לקחת המון כסף על תווך.... לאנשים במצב כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק במאה אחוז

אולגה
    25/08/2011

אני מצדיקה אותך במאה אחוז התהליך מעייף מאוד - וגם צריך ים של כסף בשביל זה
    הסוכניות דורשות הרבה כסף וגם הפונדקאית וכולם דורשים יותר ויותר וכמה שיותר יותר טוב
    - אבל מה לעשות אני ניסיתי לבד אבל לא הצלחתי להגיע להסכם בסופו של דבר
    מה אפשר לעשות- הרי אני היגעתי עד השלב הסופי ויודעת מה צריכים לעשות בדיוק - מה כדאי לעשות ? והתיאשתי אני באמת מוטשת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי מייקי, מה המייל שלך ?

אלי
    29/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו