מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- גניקולוגיה נערות
- הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי
- המופיליה
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- פטרת ציפורניים
- הומואים, לסביות
- גיל המעבר
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- נוירולוגיה ילדים
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
- צמחי מרפא
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
גור רינת - שיטת אלכסנדר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאיםד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביאהודיה12/04/2020
שלום,
אני בת 24 ומעוניינת להיות אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא.
השאלות שלי הן: האם בגיל 24 לא נשואה וללא ילדים משלי ניתן?
מדוע זוגות פונים להליך פונדקאות בחו"ל, האם רק זוגות חד מיניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב וחג שמח
עדה אטיאס13/04/2020לצערי ללא ילד לא תוכלי להיות פונדקאית בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי הודיה
עדה אטיאס19/05/2020לצערי אישה ללא ילדים לא יכולה להיות פונדקאית . תודה על המחשבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום
עדה אטיאס27/02/2021לצערי אם פונדקאית יכולה להיות רק אמא לילד אחד לפחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי לא . פונדקאית חייבת שיהיה לה ילד אחד לפחות
עדה אטיאס14/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות וסוגי דםליבי11/11/2021
לבן זוגי סוג דם 0+ לתורמת הביצית סוג דם A- אני סוג דם A+
אנחנו בתהליכי פונקדאות מה עדיף לבחור מבחינת סוג דם של פונדקאית ?
אנו חוששים שנבחרה תורמת A- אשמח לדעת מה ההשלכות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לסוג הדם משמעות כי בעלך + והעובר בכל מקרה יצא +
עדה אטיאס11/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובת סוג דם
ליבי11/11/2021לפי המחשבון של מכון ויצמן העובר יכול לצאת פלוס או מינוס . האם תוכלי לייעץ לי על מומחה בתחום לדבר איתו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ יובל ירון יועץ גנטי
עדה אטיאס11/11/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברור לגבי זכאות פונדקאותסיגל06/08/2021
היי
יש לי עוברים מוקפאים שהביצית.לא שלי )מחול)והזרע מבנק הזרע.היום אני חיה בזוגיות והיתי רוצה להחזיר את העוברים .האם אפשר להשתמש בשרותי פונדקאות בארץ במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי לא ניתן להעזר בפונדקאות
עדה אטיאס06/08/2021היות ואין לך או לבן זוגך קשר גנטי לעובר.
האפשרות היחידה להחזיר אלייך אם ניתן ושאת ץישאי את ההריון
בהצלחה וסופ"ש נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות קפואות בישראל- פונדקאות בגיאורגיה?נטלי18/07/2021
שלום,
עשיתי הקפאת ביציות בישראל לפני כחמש שנים.
אני לא עומדת בתנאי הוועדה לעשות פונקאות בארץ ואני רוצה לעשות פונדקאות בחו״ל. מה האופציות שלי? האם אוכל להעביר את הביציות הקפואות לגיאורגיה? אולי להפשיר את הביצית ולהפרות אותה בארץ ולשלוח לגיאורגיה כעובר? האם יש עוד אופציה אותה אני לא מכירה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי נטלי
עדה אטיאס18/07/2021בגיאורגיה יכולים לעבור את התהליך רק זוגות נשואים מעל שנה .
בעלי הסכם חיים משותפים מעל שנה .
האם את אחת מהשניים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אנו נשואים 6 שנים
נטלי19/07/2021תודה. כן אנו נשואים 6 שנים, האם טכנית תהליך של ביציות קפואות בישראל יאפשר פונדקות במדינה אחרת? אם כן אני לא מצליחה להבין איך כיוון שאמרו לי שלא ניתן להוציא את הביציות מחשש שינזקו..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על עבר פסיכיאטרי להורים המיועדיםצביה22/03/2021
שלום ראיתי במסמכים לבקשת פונדקאות מהועדה שיש סעיף שההורה המיועד צריך להצהיר שלא היה בעבר באשפוז פסכיאטרי. ושאלתי היא ואם היה בתור נער זה פוסל אותו מלהיות הורה? או שזה תלוי ועושים אבחון לפי מצבו הנפשי הנוכחי? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב
עדה אטיאס22/03/2021הייתי מציעה שתצרפו לבקשה מכתב אם יש לו קשר עם פסיכולוג רצוי ממנו ואם לא מרופא משפחה עם פירוט לגבי מה היה ומה המצב מאז .
בהצלחה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך וחג שמח
צביה23/03/2021את מתכוונת לצרף מכתב למסמכים של הוועדה? את נתקלת\טיפלת במקרים כאלו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת זוג יכולה לשמש אם פונדקאית?לילך02/10/2020
שלום האם בת הזוג שלי יכולה לשמש לי כאם פונדקאית? מאחר ואני לא יכולה לשאת הריונות בעקבות נכות
השאלה השניה האם ניתן לשאוב ביציות ללא הורומנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב לילך
עדה אטיאס04/10/2020ראשית צריך להגיש בקשה לאישור עקרוני לוועדה שלך כיחידנית .
הןעדה צריכה לאשר שיש סיבה רפואית שמצדיקה פונדקאות.
את מוזמנת לפנות אלי עדה 0522907889 ואשמח לסייע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה תלויה בכמה משתנים
עדה אטיאס09/11/2020האם אתן נשואות, גילה, האם עברה הריון ולידה וכו
לגהי שאיבת ביציות ללא הרדמה הייתי מציעה לך לבדוק עם רופא פוריות.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביציתנחמדת18/12/2019
שלום,
האם ישנה אפשרות לפונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית.
בארץ? בחו"ל? או בכל מקם אחר ביקום?
לכל אחת ואחד יש את הזכות להיות אמא או אבא :-)
תודה מראש ובהצלחה לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי לא
עדה אטיאס18/12/2019חייב להיות קשר גנטי עם אחד ההורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדקאות עם תרומת ביצית ותרומת זרע
מינה יולזרי19/12/2019מבחינה חוקית אין אפשרות לפונדקאות עם תרומת ביצית ותרומת זרע. בישראל אין אפשרות לפונדקאות עם תרומת זרע. בחו"ל ילד שנולד מפונדקאות חייב להיות בעל זיקה גנטית לאחד מהוריו לפחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביטוחים לאם פונדאית בגאורגיהיפית14/07/2019
שלום
רציתי לדעת אלו ביטוחים עושים מראש עבור אם פונדקאית בגאורגיה
(בטוח חיים, אובדן כושר עבודה, נכות כתוצאה מבעיות לא עלינו במהלך ההריון ו.או מהלידה כמו כן האם עושים ביטוח בריאות עבורה ועבור הילוד)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגיאורגיה אין ביטוח לפונדקאית
עדה אטיאס14/07/2019כמו בארץ כי נושא הביטוחים שם פחות מפותח.
חשוב בהסכם איתה להתייחס לכך שהיא מודעת לסיכונים וכי לא תהיינה לה תביעות עתידיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמורה כספית לפונדקאיתעדי30/04/2019
מחפש רצינית פונדקאית 180 אלף שח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מוזמנת לפרסם בלוח יום טוב
עדה אטיאס12/05/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת פונדקאית-אנחנו בסבב שניליאת11/05/2019
מחפשת פונדקאית -אנחנו בסבב שני -
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמח לסייע לכם
עדה אטיאס12/05/2019ובמידה ואתם מעוניינים לאתר לבד נא פרסמו בלוחות המודעות שקיימים זה יותר אפקטיבי .
בהצלחה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאיתמינה יולזרי05/09/2018
שלום :-)
אני בת 36 ורוצה מאוד להיות פונדקאית. עברתי הריונות תקינים ולידות תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מוזמנת לפנות אילנו
עדה אטיאס21/02/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פונדקאות ליחידים - היכן קיים?דניאל07/12/2018
אני סובל בבעיות פוריות, חתונה וזוגיות בלתי אפשרי במצב כזה, למצוא מישהי שמראש יודעת שהיא נכנסת לטיפולי פוריות, האפשרות היחידה - פונדקאות ליחידים
איפה אפשר לקיים הליך כזה בעולם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בעיית זרע היא ברוב המקרים עניין פתיר
עדה אטיאס21/02/2019אבל שווה להתייעץ עם מומחה לפוריות הגבר .
פונדקאות מושפעת גם מאיכות הזרע כי יוצרים עוברים מזרע שלך ותאומת ביציות.
ניתן בארה"ב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרייה חוץ גופית משתי ביציות שונות ומאותו תורם זרעדברת14/08/2018
שלום
אני ובת זוגתי ואני רוצות להתחיל בתהליך שכולל:
1. פתיחת תיק בבנק הזרע, בחירת תורם ולאחר בחירה מתאימה קניית כל הזרעים מאותו התורם.
2. שאיבת ביצית מבת זוגי
3. ביצוע הפרייה של הביצית שלה וזרע מהתורם וביצוע הפרייה מהביצית שלי והתורם והחדרת שתי ההפריות לגופי.
מה עלות פתיחת תיק בבנק הזרע וקנייה של זרעים?
האם אפשרי לעשות שאיבת ביצית בארץ?
האם אפשרי לעשות הפרייה מסוג זה בארץ?
במידה ולא היכן כן אפשר לעשות תהליך זה והאם אפשר לטוס עם זרעים מבנק הזרע.
תודה.
אינני נמצאת בארץ וזמינה רק בווצאפ במספר שנתתי תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרייה חוץ גופית מביציות שונות
מינה יולזרי14/08/2018זה לא תחום עיסוקנו. זה אולי דומה לפונדקאות אבל זה לא בדיוק פונדקאות. תפני לבנק זרע באסותא או במדיקל סנטר. ותקבלי מידע רלוונטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים קפואים לארץבר07/08/2018
שלום רב,
אני ובן זוגי עברנו הליך פונדקאות בגיאורגיה ונותרו לנו שם עוברים קפואים. אנו מעוניינים להתחיל הליך פונדקאות בארץ ולשם כך אנו רוצים להחזיר את העוברים הקפואים שנותרו לנו (העוברים הוקפאו לראשונה בארץ באמצעות ביצית שלי וזרע של בעלי ואינם מתרומה, והעוברו לשם הליך הפונדקאות לגיאורגיה). אשמח לדעת מהי הפרוצדורה להחזרת העוברים לישראל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים מגיאורגיה
מינה יולזרי14/08/2018
תתחילי עם פנייה לבית החולים בו נוצרו העוברים ותבררי אם מוכנים לקבל את העוברים בחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל מתאים לשימוש כפונדקאיתאמא03/08/2018
שלום רב
בעוד כ3 חודשים אהיה בת 38
מאוד רוצה לשמש כפונדקאית- האם בכלל רלוונטי? שאר הנתונים ההתחלתיים שלי מתאימים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאית בת 38
מינה יולזרי03/08/2018כן זה רלוונטי לחלוטין. את מוזמנת ליצור קשר ולבדוק אתנו את שאר הקריטריונים המחייבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום פונדקאיות
אמא06/08/2018עם מי יוצרים קשר?
וכן- האם יש פלטפורמה מסויימת שבה אפשר לשמוע מנסיונן של נשים אחרות ששימשו כפונדקאיות? יש לי מליון וחצי שאלות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?