מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פונדקאות בחו"למאיה10/10/2011
שלום רב,
אני חיה בארץ, בת 37 עם 2 ילדים ושוקלת להיות אם פונדקאית.
הבנתי שאם אתקשר עם זוג מחו"ל זה יוצא יותר כסף.
אני יודעת שזה נשמע כאילו זה כל מה שמעניין אותי אך לא אשקר ואודה שאני מתחילה את חיי בגיל 37 ללא פרוטה אחת..
בלי חסכונות, בלי רכוש או אפילו נכס אחד קטן ו-2 פיות להאכיל.. ולכן בהחלט יש כאן שיקול כלכלי.
כמה מקבלת פונדקאית עבור היותה פונדקאית?
והאם זה אפשרי להתקשר עם זוג מחו"ל ולעבור את ההליך בארץ?
שנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פונדקאות בחו"ל - תגובה
עדה אטיאס10/10/2011הי מאיה
לגבי גובה התמורה תיצטרכי לבדוק מניסיוני הדל משתי פונדקאיות שעשו זאת הסכום היה פחות או יותר זהה לארץ.
מצד שני אינך יכולה לעבור בארץ את החזרות העוברים אלא בחו"ל בלבד, והדבר המהותי יותר שעלייך לקחת בחשבון שתיצטרכי משבוע 32 לנסוע לאותה מדינה שבה תילדי כי אסור לך חוקית ללדת בארץ וחברות הביטוח לא מבטחת טיסות של נשים בהריון מעל שבוע זה. זה אומר או ניתוק מילדייך ל 8 שבועות לערך או שינוי מסגרת חייכם לפרק זמן זה, אינני יודעת בני כמה ילדייך אך הייתי ממליצה לך להתיעעץ בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה תודה ושאלה
מאיה11/10/2011איה תודה, האם אפשר ליצור איתך קשר לגבי פונדקאות בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה תודה ושאלה - תגובה
עדה אטיאס11/10/2011בשמחה
עלייך לפתוח הודעה בפורום שניכתבה על ידי ובסוף ההודעה מתחת לשמי יופיעו הפרטים איך ליצור איתי קשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אם פונדקאית עבור זוג שאינו יכול להביא
פונדקאות מעוברים שנוצרו מתרומת זרע ותרומת ביצית
פונדקאות ליחידים - היכן קיים?
הריונות תקינים, מעוניינת להיות אם פונדקאית
גיל מתאים לשימוש כפונדקאית
האם נשלל ממני הזכות להיות אם פונדקאית?
הליך פונדקאות - לרווקה בת 43
מתי נקבעת יהדותם של עוברים
האם אם פונדקאית יכולה להשפיע על צבע העור?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)