פונדקאות בחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פונדקאות בחו"ל
    מאיה
    10/10/2011

שלום רב,
    אני חיה בארץ, בת 37 עם 2 ילדים ושוקלת להיות אם פונדקאית.
    הבנתי שאם אתקשר עם זוג מחו"ל זה יוצא יותר כסף.
    אני יודעת שזה נשמע כאילו זה כל מה שמעניין אותי אך לא אשקר ואודה שאני מתחילה את חיי בגיל 37 ללא פרוטה אחת..
    בלי חסכונות, בלי רכוש או אפילו נכס אחד קטן ו-2 פיות להאכיל.. ולכן בהחלט יש כאן שיקול כלכלי.
    כמה מקבלת פונדקאית עבור היותה פונדקאית?
    והאם זה אפשרי להתקשר עם זוג מחו"ל ולעבור את ההליך בארץ?

שנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פונדקאות בחו"ל

הוספת תגובה

• פונדקאות בחו"ל - תגובה

עדה אטיאס
    10/10/2011

הי מאיה
    לגבי גובה התמורה תיצטרכי לבדוק מניסיוני הדל משתי פונדקאיות שעשו זאת הסכום היה פחות או יותר זהה לארץ.
    מצד שני אינך יכולה לעבור בארץ את החזרות העוברים אלא בחו"ל בלבד, והדבר המהותי יותר שעלייך לקחת בחשבון שתיצטרכי משבוע 32 לנסוע לאותה מדינה שבה תילדי כי אסור לך חוקית ללדת בארץ וחברות הביטוח לא מבטחת טיסות של נשים בהריון מעל שבוע זה. זה אומר או ניתוק מילדייך ל 8 שבועות לערך או שינוי מסגרת חייכם לפרק זמן זה, אינני יודעת בני כמה ילדייך אך הייתי ממליצה לך להתיעעץ בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה תודה ושאלה

מאיה
    11/10/2011

איה תודה, האם אפשר ליצור איתך קשר לגבי פונדקאות בארץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה תודה ושאלה - תגובה

עדה אטיאס
    11/10/2011

בשמחה
    עלייך לפתוח הודעה בפורום שניכתבה על ידי ובסוף ההודעה מתחת לשמי יופיעו הפרטים איך ליצור איתי קשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו