איך עוברים ועדה ועוד שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך עוברים ועדה ועוד שאלות
    רוני
    10/10/2011

הי
    כבר שנים שאני חולמת להיות אם פונדקאית אך עד היום הבנתי שאין לי אפשרות כי אני נשואה..
    השבוע גיליתי שזה אפשרי גם לנשואות ואני ממש ששה ללכת על זה!
    עניין נוסף שמדאיג אותי הוא ההיסטוריה ההריונית שלי.
    בהריון הראשון הייתי בשמירה בעיקר בגלל לחץ רגשי אדיר שהייתי נתונה לו שגרם לצירים מוקדמים.. אבל ילדתי במשקל תקין לגמרי בשבוע 37.
    בהריון השני היו לי תאומים אז באופן טבעי הייתי בשמירה וילדתי בשבוע 34.
    בקיצור הנסיבות יצרו הריונות לא משהו. אבל תוצרים בריאים ומדהימים :-)
    רציתי לדעת מה הסיכוי שלי לקבל אישור לפונדקאות?
    ועוד שאלה, הבירוקרטיה מפחידה אותי יותר מכל התהליך עצמו. מי עוזר לפונדקאית לעשות סדר בבירוקרטיה, הדברים נעשים דרך סוכנות מסודרת או שלא חייב? מה היתרונות והחסרונות של סוכנות?
    לפי מה עושים התאמות בין הפונדקאית לזוג? מיקום גאוגרפי גם משפיע?
    בטח יעלו עוד מלא שאלות אבל זהו בינתיים.
    תודה!
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברוכה הבאה לפורום

עדה אטיאס
    10/10/2011

לא ניראה לי שהריונותייך יהוו בעיה, הועדה בעקרון לא מאשרת נשים שילדו פחות משבוע 36 אך לא במקרה של תאומים שמניסיוני אושרה כבר פונדקאית שילדה תאומים בשבוע 32.
    קיים הליך ביוקרטי שכרוך בבדיקות רפואיות ואיבחון פסיכולוגי שעלייך לעבור כדי לבדוק את התאמתך, ולאחר מכן גם יעוץ משפטי וראיון בועדה, במידה ואת עוברת את התהליך דרך מרכז ,המרכז דואג ללוות אותך בכל שלב ולתאם עבורך את כל הדברים ,אצלנו באופן אישי אנו משתדלות שהכל יעשה גם באיזור מגורייך.
    במידה ותחליטי לעשות את התהליך באופן עצמאי תיצטרכי לנהל את הדברים בעצמך.
    אנו מתאימות בין זוג לפונדקאית על סמך ההכרות עם הצדדים ותוצאות האיבחונים הרפואיים והפסיכולוגיים ששני הצדדים עוברים שבהם עולים בין היתר הציפיות של כל אחד מהתהליך ומהצד השני, האישיות של הצדדים וכד'.
    מיקום גיאורגפי נילקח בחשבון גם בין יתר המשתנים בהתאמה בין זוג לפונדקאית אך לא רק.
    בעקרון מירב הבדיקות הנידרשות במהלך הטיפולים וההריון את תעשי מאיליו באיזור מגורייך, למעט אולי ההחזרה של העוברים לרחמך, ובדיקות פרטיות שהקופה אינה מממנת כגון שקיפות עורפית או סריקת מערכות שהזוג יוכל בתיאום איתך לבחור רופא פרטי
    בתהליך שנעשה באופן עצמאי בדרך כלל הבחירה ההדדית נעשת לפני עריכת האיבחונים ולעיתים יכול להיווצר מצב שהתוצאות האיבחונים לא יהיו תקינים והצדדים לא יוכלו להמשיך הלאה דבר שיכול לגרום למפח נפש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו